Direct uw offerte aanvragen
 

Koerier Rotterdam

Koerier in Rotterdam nodig?

Heeft u een koerier in Rotterdam nodig? ACE Coourier & Transport is een koeriers- en transportbedrijf met al ruim 25 jaar ervaring. U kunt ons inzetten voor alle vormen van transport van en naar Rotterdam. Of het nu gaat om een groot pakket, een enkel document of een grote vracht: de koerier van ACE zorgt ervoor dat uw zending snel en veilig wordt bezorgd.

Waarom kiezen voor onze koerier uit Rotterdam?

Koeriers zijn er genoeg in de omgeving van Rotterdam. Maar een bedrijf als ACE Courier & Transport is tegenwoordig zeldzaam. In tegenstelling tot andere koeriers, die ritten uitbesteden, beschikken wij over een eigen wagenpark, eigen personeel en eigen op- en overslagfaciliteiten. Onze vriendelijke en betrokken chauffeurs rijden in nette, verzorgde auto’s die niet meer dan 1,5 jaar oud zijn. Al deze zaken maakt ACE Courier & Transport tot een zeer betrouwbare en representatieve vervoerder. Wij zijn de partner die u inschakelt als kwaliteit een must is!

Koerier met spoed? Ook in Rotterdam geen probleem!

Een spoedbezorging, lading met bijzondere afmetingen of een losse brief: onze koerier uit Rotterdam zorgt ervoor dat uw zending onbeschadigd en op tijd van of naar Rotterdam wordt gebracht. Vraag zeker naar onze overige bijzondere zendingen, zoals medisch transport, zeevracht of luchtvracht.

ACE Courier & Transport bestaat uit een ervaren team. Onze medewerkers helpen u graag verder. Voor vragen over onze koerier in Rotterdam belt u naar telefoonnummer: 088 1200 120. Binnen 3 minuten weten welke vorm van transport het meest geschikt is voor u? Maak dan gebruik van onze online adviseur.

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag!

ACE Courier & Transport BV
Edisonweg 17A, 3404 LB IJsselstein

Vestiging Noord Brabant
Salvialaan 5, 5582 HD Waalre

T 088 1200 120
Martin Spijkers (Sales)
Remy Zenik (Planning)

Tevreden klanten

Word ook een van onze tevreden klanten!

Laatste nieuws

Auto inpakken voor de vakantie
Auto inpakken voor de vakantie
Lees meer

Referenties