Aanbod extra diensten ivm coronavirus

coronadiensten

Aanbod extra diensten ivm coronavirus

Offerte aanvragen

Koerier gezocht?

De Nederlandse overheid treft verschillende maatregelen om het nieuwe coronavirus in Nederland onder controle te krijgen. Zo wordt men geadviseerd om thuis te werken en zo weinig mogelijk contact te hebben met anderen. Als koeriersbedrijf kunnen en willen wij extra diensten aanbieden om deze weken door te komen zonder onnodig contact met anderen. De komende weken bieden wij bovenop onze bestaande diensten de volgende diensten aan:

Thuiswerkservice

Wij pendelen tussen uw kantoor en thuiswerkende medewerkers om deze te voorzien van de nodige spullen als laptops, documenten, materialen etc. Binnen de Randstad bieden wij deze service aan voor €30 per adres (op basis van een retourrit). Buiten de Randstad is deze service op aanvraag en geldt een ander tarief.

Maaltijdenservice

Ook bieden wij een maaltijdenservice aan voor particulieren en restaurants of andere bedrijven. Wij bezorgen tegen kostendekkende tarieven maaltijden op plaats van bestemming. Deze service bieden wij aan zolang afhaalrestaurants en bezorgservices hun deuren geopend mogen houden. Indien dit niet langer verantwoord is gezien de omstandigheden zullen wij deze dienst logischerwijs laten vervallen.

Taxiservice

Ook voor andere transport- en koeriersdiensten blijven wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, beschikbaar. Wij beschikken over eigen chauffeurs en een eigen wagenpark en kunnen op zeer korte termijn voldoen aan uw vervoersvraag.

Maatregelen binnen ACE Koeriers

Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen en adviezen van de Nederlandse overheid en het RIVM. Om u op een veilige manier te kunnen helpen en onze medewerkers op een verantwoorde manier te laten werken hebben wij een aantal maatregelen ingesteld:

  • Wij houden minstens 1,5 meter afstand van elkaar
  • Wij reinigen onze auto’s meerdere malen per dag
  • Wij bezorgen contactloos. Dit houdt onder andere in dat wij u niet langer vragen om te tekenen voor ontvangst. In plaats van een handtekening wordt de naam van de ontvanger genoteerd.
  • Wij nemen extra maatregelen mbt hygiëne op kantoor en in onze loods

Daarnaast willen wij ook graag benadrukken dat het volgens experts niet mogelijk is om het coronavirus door te geven middels bestellingen. Wij kunnen alle zendingen, uiteraard goed verpakt, dus zonder risico bij u bezorgen. Wij volgen de nieuwe maatregelen op de voet en zullen waar nodig onze diensten aanpassen.

Wij wensen u een goede gezondheid en veel sterkte de komende tijd.

Met vriendelijke groet,

ACE Koeriers