Zekerheid
van vertrek
tot aankomst

Offerte aanvragen
ACE Koeriers

Op dit moment is
Emma onderweg
naar Eindhoven

Actie Spoedkoerier

Een pakket met spoed verzenden? Dan is onze spoedkoeriersdienst echt iets voor jou! Direct na uw melding haalt onze koerier de zending bij u af en vervoert deze rechtstreeks, zonder omwegen of oponthoud, naar de ontvanger. Direct na aflevering van uw zending ontvangt u van ons een e-mail met daarin de aflevergegevens. Maak nu gebruik van onze spoedkoerier actie en profiteer van:

  • een gereduceerd tarief (45 cent per kilometer voor een bestelwagen en 65 cent per kilometer voor een bus xl, bakwagen en vrachtwagen prijs op aanvraag)
  • geen voorrijkosten
  • geen brandstofkosten
  • geen combinatieritten, jouw bestelling komt altijd rechtstreeks
  • maak kans op een iPad Air II (deze verloten wij maandelijks onder de nieuwe klanten)

ACE Koeriers: dé specialist in sneltransport

Ace Courier & Transport is de specialist in sneltransport met 30 jaar ervaring. Wij garanderen dat uw bestellingen onbeschadigd en op tijd afgeleverd worden. Dit doen wij 7 dagen per week, 24 uur per dag. Zowel in Nederland als internationaal. ACE Courier & Transport is dé koerier die u inschakelt als kwaliteit een must is.

Van een envelop tot een klein pakket en van zware vrachten tot medische koeriersdiensten. Wij voeren een divers pakket aan koeriersdiensten uit voor zakelijke klanten. Benieuwd naar onze werkzaamheden? Bekijk dan onze diensten. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.