Budgetkoerier

Uw zending snel opgehaald en afgeleverd.

Na jarenlange ervaring in de zakelijke markt bieden wij onze expertise nu ook in de particuliere markt. Deze koeriersdiensten zijn bijzonder handig wanneer u bijvoorbeeld uw Marktplaats-aankoop getransporteerd wilt hebben. Onze Budgetkoerier is dé ideale veilingsite koerier voor uw waardevolle aankopen.

U hebt een aankoop gedaan op een veilingsite en u wilt deze goederen zo snel mogelijk in huis hebben? Dan is de Budgetkoerier een uitstekende oplossing. Deze koeriersdienst zorgt voor een veilig transport van uw veilingsite aankoop naar uw adres.

De Budgetkoerier kan ook ingezet worden als u bijvoorbeeld iets belangrijks vergeten bent op uw vakantieadres. U wilt dan niet een aantal uren heen en weer rijden, maar onbezorgd genieten van uw vakantie. Dat kan door de Budgetkoerier te gebruiken om de vergeten spullen te vervoeren naar uw vakantieadres.

Onze Budgetkoerier direct bestellen of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op via 088 1200 120, maak gebruik van ons offerteformulier of bestel de budgetkoerier direct. Gebruik hiervoor onderstaande knoppen.

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag!

ACE Courier & Transport BV
Edisonweg 17A, 3404 LB IJsselstein

T 088 1200 120
Martin Spijkers (Sales)

Tevreden klanten

Word ook een van onze tevreden klanten!

Laatste nieuws

Aanbod extra diensten ivm coronavirus
Aanbod extra diensten ivm coronavirus
Lees meer

Referenties ACE Koeriers