Verhuisservice

Verhuiswagen huren met chauffeur

Gaat u binnenkort verhuizen? Dan bent u met de verhuisservice van ACE Courier & Transport een stuk voordeliger uit dan wanneer u een verhuisbedrijf in zou huren. Bij ons huurt u voordelig een auto met chauffeur, die uw spullen veilig en snel op de plaats van bestemming brengt. De chauffeur helpt u met het in- en uitladen en het naar binnen tillen van uw spullen. Ook het leveren op de 3e verdieping is geen probleem. Dankzij onze jarenlange ervaring in het transport van goederen, kunt u bij het vervoer en de levering van ieder type vracht op ons rekenen!

Wij helpen u met uw verhuizing wanneer het ú uitkomt. U kunt daarom 7 dagen per week van onze verhuisservice gebruik maken.  

Uurtarieven wagen inclusief chauffeur huren

Let op, indien u een wagen inclusief chauffeur wilt huren, dient u minimaal 3 uur af te nemen.

Kleine bestelauto L1H1: € 42,50 per uur
Grote bestelauto L3H2: € 49,- per uur
Bestelbus met laadbak en laadklep:     € 65,- per uur
Vrachtwagen met laadklep: € 75,- per uur


Deze prijzen zijn inclusief BTW, brandstof, kilometers, 2 steekkarren, 20 verhuisdekens, spanbanden en sjouwhulp van de chauffeur. Indien u een extra sjouwer/inpakker nodig heeft, dan betaalt u € 25,- per uur.

 

RESERVEER DIRECT

Wanneer u kiest voor ACE Courier & Transport, dan kiest u voor kwaliteit en service. Met een volledig eigen wagenpark, eigen medewerkers en eigen op- en overslagfaciliteiten bieden wij een breed scala aan koeriersdiensten aan en zijn wij een bekende naam in de koerierswereld geworden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Via onderstaande knoppen kunt u de verhuisservice direct bestellen of een offerte ontvangen. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen via 088 1200 120.

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag!

ACE Courier & Transport BV
Edisonweg 17A, 3404 LB IJsselstein

T 088 1200 120
Martin Spijkers (Sales)

Tevreden klanten

Word ook een van onze tevreden klanten!

Laatste nieuws

Aanbod extra diensten ivm coronavirus
Aanbod extra diensten ivm coronavirus
Lees meer

Referenties ACE Koeriers