Direct uw offerte aanvragen
 

Webshop fulfilment

Van ophalen tot afrekenen aan de deur

Als eigenaar van een webshop houdt u zich met van alles bezig. Van marketing tot communicatie en inpakken tot verzenden. Vooral met waardevolle en grote producten is het logistieke traject niet altijd 1,2,3 geregeld. Hoe fijn zou het zijn als dit gehele traject voor u verzorgd kan worden? Zodat u zich volledig op de groei van uw webshop kunt richten. Bij ACE Koeriers ondersteunen wij uw webshop in het gehele logistieke proces.
 

Uitbesteding logistiek voor winkels

Voor fysieke winkels bieden wij ook onze complete bezorgservice aan. Ideaal voor het transport van producten die uw klanten niet zelf kunnen vervoeren. Zo vervoeren wij o.a. meubels, apparatuur of andere producten naar ieder gewenst adres. Hiermee is uw klant altijd goed geholpen en heeft u geen zorgen over het logistieke traject. Wij rijden met uw klant mee en verzorgen de afrekening aan de deur.
 

Verzorging van volledig logistiek traject

Onze bezorgservice voor winkels en webshops is uiterst geschikt voor grote zendingen. Denk aan: elektronica, meubels of andere grote zendingen. Ook het inpakken, assembleren, afspraak maken en afrekenen aan de deur nemen wij, indien gewenst, voor onze rekening. In ons eigen magazijn kunt u uw producten opslaan voor levering op afroep. Aanvullende informatie nodig of tarieven bekijken? Bel 088 1200 120 of neem contact op via het online formulier.

naar overzicht

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag!

ACE Courier & Transport BV
Edisonweg 17A, 3404 LB IJsselstein

T 088 1200 120
Martin Spijkers (Sales)

Tevreden klanten

Word ook een van onze tevreden klanten!

Laatste nieuws

Aanbod extra diensten ivm coronavirus
Aanbod extra diensten ivm coronavirus
Lees meer

Referenties ACE Koeriers