Direct uw offerte aanvragen
 

Apotheek koerier nodig voor uw apotheek?

Op zoek naar een betrouwbaar, flexibel en ervaren koeriersbedrijf die voor uw apotheek medicijnen kan bezorgen? Wij geven u de zorg die u verdient. Onze apotheek koeriers dragen zorg voor het snel en veilig afleveren van medicijnen of medische hulpmiddelen op de afgesproken tijd en plaats.

Wij gaan voor kwaliteit

Betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel wanneer het gaat om het bezorgen van medicijnen. ACE Courier & Transport is de specialist in sneltransport en zorgt ervoor dat uw zendingen op tijd en met de grootste zorg geleverd worden. Dit doen wij 7 dagen per week, 24 uur per dag, zowel in Nederland als internationaal. ACE Courier & Transport is dé koerier die u inschakelt als kwaliteit een must is.

 

Gekoeld medisch transport

Voor het vervoer van medicijnen of medische hulpstukken die gekoeld moeten blijven is onze medisch koeltransport een uitkomst. De koelkoerier houdt de medicijnen of hulpmiddelen op een constante temperatuur koel. De koelkoerier is 24/7 in te zetten en levert uw zending met spoed af bij de eindbestemming. Geschikt voor zendingen binnen Nederland en Europa. Ladingen tot 500 kg worden direct verzonden. Zwaardere zendingen worden op aanvraag geleverd. Uw zending wordt real-time via GPS gevolgd zodat wij u altijd kunnen informeren over de status. Het koeltransport van de goederen gebeurt tussen de 2 en 25 graden.

Wilt u meer informatie over onze apotheek koeriersdienst? Dan kunt u contact met ons opnemen via 088 1200 120 of gebruik maken van ons contactformulier.

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag!

ACE Courier & Transport BV
Edisonweg 17A, 3404 LB IJsselstein

T 088 1200 120
Martin Spijkers (Sales)

Tevreden klanten

Word ook een van onze tevreden klanten!

Laatste nieuws

Aanbod extra diensten ivm coronavirus
Aanbod extra diensten ivm coronavirus
Lees meer

Referenties ACE Koeriers