Direct uw offerte aanvragen
 

ACE bezorgt picknicktafels

voor de goedkoopstepicknicktafel.nl

De goedkoopstepicknicktafel.nl verkoopt kwalitatief hoogwaardige tafels tegen scherpe prijzen. Een van de sterke punten van de goedkoopstepicknicktafel.nl is een razendsnelle levering.

Om de standaard levertijd zo kort mogelijk te houden – en tegen een kleine meerprijs ook met spoed te kunnen leveren - was er behoefte aan een flexibele transporteur in het midden van het land.

ACE Courier & Transport kon deze service bieden. Wij zijn gevestigd in het midden van het land en kunnen daarom in de door goedkoopstepicknicktafel.nl gewenste snelheid bij ieder adres bezorgen. Daarnaast hebben wij de beschikking over een eigen warehouse, waardoor wij in staat zijn om de tafels razendsnel bij de klanten te leveren. Wij beschikken over lichte vrachtwagens en grote bestelbussen die zonder problemen in woonwijken kunnen lossen. Ook zogenaamde spoedzendingen die sneller geleverd dienen te worden zijn voor ACE geen probleem. Door onze snelle leverservice kan de tafel de dag na bestelling al in de tuin staan!

Klik hier om een kijkje te nemen op de website van goedkoopstepicknicktafel.nl

naar overzicht

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag!

ACE Courier & Transport BV
Edisonweg 17A, 3404 LB IJsselstein

T 088 1200 120
Martin Spijkers (Sales)

Tevreden klanten

Word ook een van onze tevreden klanten!

Laatste nieuws

Transport van grote artikelen
Transport van grote artikelen
Lees meer

Referenties ACE Koeriers