Direct uw offerte aanvragen
 

Grote en/of zware pakketten

ACE verzorgt de logistiek voor webshops met grote en/of zware pakketten
Het succes van een webshop staat of valt met een goede logistiek. Een snelle levertijd betekend een tevreden klant. Dat willen we natuurlijk allemaal!

Het grote voordeel is het directe contact dat wij met uw klant hebben. Zo zorgen wij ervoor dat het pakket op de juiste locatie, en op het afgesproken tijdstip bezorgd wordt. De klant hoeft niet de hele dag thuis te blijven, wij geven van tevoren aan hoe laat we komen en kunnen desgewenst een uurtje van tevoren bellen. Bovendien kunnen wij de betaling voor u verzorgen. Consumenten kunnen namelijk het bedrag pinnen aan de deur. Makkelijker kan het niet.

Met het Transport Management Systeem van ACE heeft u grip op uw zendingen. U kunt bijvoorbeeld zelf uw opdrachten invoeren, tarieven opvragen, vrachtbrieven uitdraaien, etc. Ook kunt u hier de status van uw zendingen bekijken en de aflevergegevens controleren. Zo houdt u altijd overzicht wat er met de pakketten gebeurt en wanneer ze afgeleverd worden.

Heeft u  ook producten die wij kunnen bezorgen bij uw klanten? Neem dan gerust contact met ons op. Vul de online offerte in of bel naar ACE voor antwoord op uw vragen.

naar overzicht

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag!

ACE Courier & Transport BV
Edisonweg 17A, 3404 LB IJsselstein

T 088 1200 120
Martin Spijkers (Sales)

Tevreden klanten

Word ook een van onze tevreden klanten!

Laatste nieuws

Aanbod extra diensten ivm coronavirus
Aanbod extra diensten ivm coronavirus
Lees meer

Referenties ACE Koeriers