Zekerheid
van vertrek
tot aankomst

Offerte aanvragen
ACE Koeriers

Op dit moment is
Emma onderweg
naar Eindhoven

Grote of zware pakketten versturen

ACE verzorgt de logistiek voor webshops met grote en/of zware pakketten
Het succes van een webshop staat of valt met een goede logistiek. Een snelle levertijd betekend een tevreden klant. Dat willen we natuurlijk allemaal!

Het grote voordeel is het directe contact dat wij met uw klant hebben. Zo zorgen wij ervoor dat het pakket op de juiste locatie, en op het afgesproken tijdstip bezorgd wordt. De klant hoeft niet de hele dag thuis te blijven, wij geven van tevoren aan hoe laat we komen en kunnen desgewenst een uurtje van tevoren bellen. Bovendien kunnen wij de betaling voor u verzorgen. Consumenten kunnen namelijk het bedrag pinnen aan de deur. Makkelijker kan het niet.

Met het Transport Management Systeem van ACE heeft u grip op uw zendingen. U kunt bijvoorbeeld zelf uw opdrachten invoeren, tarieven opvragen, vrachtbrieven uitdraaien, etc. Ook kunt u hier de status van uw zendingen bekijken en de aflevergegevens controleren. Zo houdt u altijd overzicht wat er met de pakketten gebeurt en wanneer ze afgeleverd worden.

Heeft u  ook producten die wij kunnen bezorgen bij uw klanten? Neem dan gerust contact met ons op. Vul de online offerte in of bel naar ACE voor antwoord op uw vragen.