Direct uw offerte aanvragen
 

Vervoer gevoelige vacuumsystemen

“Persoonlijke benadering en flexibiliteit”, dat is hoe Tijs Teepen, directeur van Vernooy vacuum engineering BV, zijn ervaringen met ACE omschrijft. In 2014 deed ACE al een aantal incidentele transporten voor Vernooy vacuum engineering BV, dit bedrijf produceert high-tech vacuümsystemen. Voor het transport van deze machines binnen Nederland heeft Vernooy ACE ingeschakeld. In 2014 is de beslissing gemaakt om te focussen op het maken van vacuümkamers. Dit heeft geleid tot het aanscherpen van de randfenomenen en één daarvan is het transport van de onderdelen naar de klant. Voorheen deed Vernooy vacuum engineering BV dit zelf, maar ze besloten om dit proces toch uit te besteden.

ACE werd uitgekozen om het transport te regelen. Het gaat hierbij om het transport van gevoelige, grote en zware vacuümsystemen die hoofdzakelijk met vrachtwagens met een laadklep moeten worden vervoerd. Daarnaast is het belangrijk dat de vrachtwagens ook aan de zijkant open kunnen. ACE beschikt over deze vrachtwagens en vervoert deze gevoelige apparaten met de grootste zorg.

Na een meeting over de wensen en mogelijkheden werd er een proefperiode gestart. “Het was al snel duidelijk voor ons en na de proefperiode zijn we overgestapt op het standaard proces van ACE”, vertelt directeur Tijs Teepen. Vooral de inzichtelijkheid en het snelle schakelen bevalt Teepen: “Door gebruik te maken van de Web portal is heel goed en snel te zien wat iets gaat kosten en ook welke ritten al ingepland staan. Het werkt zo gemakkelijk dat we nu niet anders zouden willen”.

Het komt weleens voor dat ritten omgezet moeten worden en er flexibiliteit nodig is. Dit is precies wat Vernooy vacuum engineering BV bij ACE heeft gevonden: “Ze zijn snel en vriendelijk en willen meedenken en bewegen met onze wensen. Het fijne van een lokale organisatie is dat even nog op de valreep wat aanpassen / toevoegen of route veranderen met een telefoontje snel is geregeld. Het product kan soms op de valreep toch niet door de eindcontrole komen waardoor ritten omgezet moeten worden. Daarbij is een flexibele dienst erg belangrijk. ACE kan ons dit bieden en wij zijn dan ook zeer tevreden over de transportdiensten van ACE”, sluit Tijs Teepen af.

naar overzicht

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag!

ACE Courier & Transport BV
Edisonweg 17A, 3404 LB IJsselstein

T 088 1200 120
Martin Spijkers (Sales)

Tevreden klanten

Word ook een van onze tevreden klanten!

Laatste nieuws

Aanbod extra diensten ivm coronavirus
Aanbod extra diensten ivm coronavirus
Lees meer

Referenties ACE Koeriers