Direct uw offerte aanvragen
 

Koeriersbedrijf Nederland

ACE koeriers is úw koeriersbedrijf in Nederland

Op zoek naar de juiste partij om uw zendingen op de afgesproken tijd ongeschonden van bestemming A bij bestemming B te bezorgen? De koeriers van ACE Courier & Transport zorgen voor een snelle en adequate bezorging van al uw zendingen door heel Nederland. ACE Courier & Transport is snel ter plaatse voor uw spoedzendingen, koeriersdiensten en pakketvervoer door heel Nederland.

ACE Courier & Transport is een koeriersbedrijf in Nederland dat u voor uw zendingen in heel Nederland kunt inzetten. Wij zorgen ervoor dat uw pakket snel op de plaats van bestemming is, wij nemen de logistieke zorgen van u over en een bijkomend voordeel: úw werkzaamheden lijden er niet onder. Vanuit onze twee vestigingen in Nederland, een in IJsselstein en een in Waalre, bieden wij een Europees dekkend netwerk. Dus zoekt u een koeriersbedrijf in Utrecht, in Noord-Brabant, door heel Nederland of zelfs over de grens, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij streven naar een snelle en adequate bezorging tegen een zo laag mogelijk tarief. Waardevolle zendingen worden persoonlijk begeleid en verliezen we geen moment uit het oog.

Spoedzending

Indien u een spoedzending heeft gaan wij als volgt te werk. Direct na uw melding haalt onze koerier de zending bij u af en vervoert deze rechtstreeks, zonder omwegen of oponthoud, naar de ontvanger. Direct na aflevering van uw zending ontvangt u – indien gewenst - van ons een e-mail met daarin de aflevergegevens.

Koeriersdiensten in Nederland

U kunt ACE Courier & Transport inschakelen indien u een koeriersbedrijf in Nederland nodig heeft. Voor elke opdracht maken we een vaste lage prijs. Om wat duidelijkheid over onze diensten te geven, brengen wij een aantal voorbeelden naar voren:

  • Vlak voor Pinksteren besluit een landelijke bouwmaterialenketen tot een grote promotieactie. Het reclamemateriaal wordt in alle haast gemaakt en dit moet de volgende dag al in de winkels aanwezig zijn. Het is concurrentiegevoelig en dus kwetsbaar materiaal. Echt een opdracht voor ACE Courier & Transpor. Voor een vaste lage prijs zijn alle winkels de volgende dag ingericht met het nieuwe reclamemateriaal. Een goede start van een promotieactie.
  • Een bedrijf verhuurt medische apparatuur aan ziekenhuizen en onderzoeksinstituten. De apparatuur moet speciaal worden verpakt en behandeld, en vervolgens direct bij de desbetreffende afdeling worden bezorgd of afgehaald. ACE Courier & Transport is een betrouwbare partner in dit nauwkeurige proces. Wij hebben beschermingsmiddelen aan boord zodat de apparatuur veilig ingepakt kan worden en bij de klant afgeleverd wordt.
  • Een uitgeverij publiceert gratis bladen voor jongeren en verspreidt deze via middelbare scholen en universiteiten. ACE Courier & Transport is dagelijks onderweg om de displays op alle distributiepunten te vullen met nieuwe bladen en voert de oude uitgaven af.

    Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van ons koeriersbedrijf in Nederland. De medewerkers van ACE Courier & Transport denken graag met u mee om een bij uw zending passende transportvorm vast te stellen. Neem voor meer informatie contact met ons op via 088 1200 120 of vraag direct een online offerte op. Wilt u graag eerst welke koerierdiensten bij u passen? Ga naar onze online adviseur en ontvang van ACE Courier & Transport een advies op maat. 

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag!

ACE Courier & Transport BV
Edisonweg 17A, 3404 LB IJsselstein

T 088 1200 120
Martin Spijkers (Sales)

Tevreden klanten

Word ook een van onze tevreden klanten!

Laatste nieuws

Aanbod extra diensten ivm coronavirus
Aanbod extra diensten ivm coronavirus
Lees meer

Referenties ACE Koeriers