Koeriersbedrijf Nederland

Zekerheid van vertrek tot aankomst

Offerte aanvragen

Spoed

Uw zending is binnen no time op de plaats van bestemming

Spoed

Transport voor Webshops

Wij ondersteunen uw webshop in het gehele logistieke proces

Meer info

Internationaal

Uw zendingen worden supersnel wereldwijd geleverd.

Internationaal

ACE koeriers is úw koeriersbedrijf in Nederland

Op zoek naar de juiste partij om uw zendingen op de afgesproken tijd ongeschonden van bestemming A bij bestemming B te bezorgen? De koeriers van ACE Courier & Transport zorgen voor een snelle en adequate bezorging van al uw zendingen door heel Nederland. ACE Courier & Transport is snel ter plaatse voor uw spoedzendingen, koeriersdiensten en pakketvervoer door heel Nederland.

ACE Courier & Transport is een koeriersbedrijf in Nederland dat u voor uw zendingen in heel Nederland kunt inzetten. Wij zorgen ervoor dat uw pakket snel op de plaats van bestemming is, wij nemen de logistieke zorgen van u over en een bijkomend voordeel: úw werkzaamheden lijden er niet onder. Vanuit onze twee vestigingen in Nederland, een in IJsselstein en een in Waalre, bieden wij een Europees dekkend netwerk.

Dus zoekt u een koeriersbedrijf in Utrecht, in Noord-Brabant, door heel Nederland of zelfs over de grens, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij streven naar een snelle en adequate bezorging tegen een zo laag mogelijk tarief. Waardevolle zendingen worden persoonlijk begeleid en verliezen we geen moment uit het oog.

Offerte aanvragen
koeriersbedrijf-Nederland

Koeriersbedrijf in Nederland

U kunt ACE Courier & Transport inschakelen indien u een koeriersdienst nodig heeft. Voor elke opdracht maken we een vaste lage prijs. Om wat duidelijkheid over onze koeriersdiensten te geven, brengen wij een aantal voorbeelden naar voren:

Vlak voor Pinksteren besluit een landelijke bouwmaterialenketen tot een grote promotieactie. Het reclamemateriaal wordt in alle haast gemaakt en dit moet de volgende dag al in de winkels aanwezig zijn. Het is concurrentiegevoelig en dus kwetsbaar materiaal. Echt een opdracht voor ACE Courier & Transpor. Voor een vaste lage prijs zijn alle winkels de volgende dag ingericht met het nieuwe reclamemateriaal. Een goede start van een promotieactie.

Een bedrijf verhuurt medische apparatuur aan ziekenhuizen en onderzoeksinstituten. De apparatuur moet speciaal worden verpakt en behandeld, en vervolgens direct bij de desbetreffende afdeling worden bezorgd of afgehaald. ACE Courier & Transport is een betrouwbare partner in dit nauwkeurige proces. Wij hebben beschermingsmiddelen aan boord zodat de apparatuur veilig ingepakt kan worden en bij de klant afgeleverd wordt.

Een uitgeverij publiceert gratis bladen voor jongeren en verspreidt deze via middelbare scholen en universiteiten. ACE Courier & Transport is dagelijks onderweg om de displays op alle distributiepunten te vullen met nieuwe bladen en voert de oude uitgaven af.

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van ons koeriersbedrijf in Nederland. De medewerkers van ACE Courier & Transport denken graag met u mee om een bij uw zending passende transportvorm vast te stellen. Neem voor meer informatie contact met ons op via 088 1200 120 of vraag direct een online offerte op. Wilt u graag eerst welke koerierdiensten bij u passen? Ga naar onze online adviseur en ontvang van ACE Courier & Transport een advies op maat.

Spoedzending

Indien u een spoedzending heeft gaan wij als volgt te werk. Direct na uw melding haalt onze koerier de zending bij u af en vervoert deze rechtstreeks, zonder omwegen of oponthoud, naar de ontvanger. Direct na aflevering van uw zending ontvangt u – indien gewenst – van ons een e-mail met daarin de aflevergegevens.

Tevreden klanten

ikea
medische spoed transport
spoed koerierdienst
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport

Tevreden klanten

ikea
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport
spoed koerierdienst
medische spoed transport

Waarom ACE

  • 30 jaar ervaring in sneltransport
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Specialist in breekbare zendingen
  • Wij bezorgen altijd op tijd
  • Nationaal en internationaal
Contact opnemen

Neem contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Reviews

94 beoordelingen 8,8/10

spoed koerierdienst

Wij hebben zeer goede ervaringen met ACE Courier & Transport. Wij maken regelmatig gebruik van de service van ACE en hebben tot nu toe geen enkele klacht. Ze zijn altijd te bereiken, snel ter plaatsen en leveren onze producten netjes af. Complimenten namens Taartenwinkel.nl!

Taartenwinkel.nl
spoed koerierdienst

Moesten met spoed dezelfde middag nog 3 grote 65″ schermen op verrijdbaar onderstel van Den Bosch naar Amsterdam vervoeren. Via Google bij Ace uitgekomen en na een belletje kon het direct geregeld worden, inclusief retourtransport de volgende dag. Prima ervaring dus!

SAP Nederland B.V.
spoed koerierdienst

Ruim een jaar ervaringen opgedaan met ACE. Duidelijke afspraken, goede communicatie, meedenken in oplossingen. Snel duidelijkheid waar zendingen zijn (onderweg) Betrouwbare partner.

Dianthus BV