Transport van grote pakketten

Offerte aanvragen

Grote, zware en lange pakketten 

Uw zending met afwijkende maten van A tot Z verzorgd.

Lees meer

Logistiek voor
webshops 

Fulfilment en warehousing in vertrouwde handen.

Webshop logistiek

Distributie in Nederland & België

Eigen distributienetwerk in heel Nederland en België

Meer informatie

Koerier voor grote pakketten

Een groot pakket versturen kan niet altijd met een reguliere vervoerder. Wanneer u grote pakketten wilt versturen die mogelijk ook te zwaar zijn voor een reguliere pakketdienst, dan kunt u bij ACE Koeriers terecht. Onze ervaren en betrouwbare koeriers zorgen voor een veilige en snelle verzending van uw grote pakket, tegen een voordelig tarief.

Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij garanderen dat uw bestelling onbeschadigd en op tijd wordt afgeleverd. Bent u op zoek naar een betrouwbaar transportbedrijf, zoek dan niet verder. ACE Courier & Transport is dé specialist in het vervoeren van uw grote en afwijkende pakketten.

Direct een offerte
groot pakket versturen ACE Koeriers

Transport groot en lang pakket

Doordat wij 24/7 bereikbaar zijn kunt u ons ook inzetten buiten kantoortijden. Daarnaast beschikken we over gediplomeerde, ervaren medewerkers en werken wij met een eigen wagenpark. Doordat we beschikken over op- en overslag faciliteiten kunnen we pakketten die zonder spoed worden verzonden makkelijk zelf opslaan totdat deze worden verzonden. Middels ons realtime GPS-tracking systeem en Transport Management Systeem Mendrix kunt u zelf bekijken waar uw pakket is. Bij ACE zorgen we altijd voor een onbeschadigde levering die op tijd op de plaats van bestemming aankomt. Zowel nationaal als internationaal. Zoekt u een betrouwbare partner om uw grote pakketten te verzenden, dan bent u bij ACE aan het juiste adres.

Geavanceerd Track & Trace systeem

Middels ons geavanceerde Track & Trace systeem, bestemd voor zowel u als voor het afleveradres van uw goederen, is de zending realtime te volgen. Door in te loggen via onze online portal, krijgt u een gedetailleerd inzicht in de verwachte levertijd van uw zending, maar kunt u ook via een kaart inzien waar de chauffeur zich bevindt. Bovendien is het voor ons planteam mogelijk om continue de status van uw zending in te zien. Daardoor kan er, in samenspraak met de chauffeur, altijd direct worden ingegrepen bij eventuele calamiteiten.

Zending opgehaald

Wanneer u een pakket wilt verzenden komen wij het op de door u aangegeven locatie ophalen. Hierna ontvangt u van ons een track en trace

Sorteren

Bij zendingen zonder spoed gaat het pakket eerst naar ons warenhuis voor tijdelijke opslag tot het geleverd wordt.

Snel geleverd

Op de dag van bezorging ontvangt u een melding over het tijdvak van de levering. Dit kan ook een afgesproken tijd zijn.

Meteen een offerte aanvragen

Tevreden klanten

Waarom ACE

  • 30 jaar ervaring in transport
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Specialist in grote, zware en lange pakketten
  • Eigen distributienetwerk in Nederland & België
  • Geavanceerde realtime Track & Trace
  • Retourservice
  • Wij bezorgen altijd op tijd
  • Nationaal en internationaal

Heeft u een logistieke vraag?

Naam*