Koerier voor grote pakketten

Een groot pakket kan niet altijd verzonden worden met een reguliere vervoerder. Wanneer u grote pakketten wilt versturen die mogelijk ook te zwaar zijn voor een reguliere pakketdienst, dan kunt u bij ACE Koeriers terecht. Onze ervaren en betrouwbare koeriers zorgen voor een veilige en snelle verzending van uw grote pakket, tegen een voordelig tarief. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij garanderen dat uw bestelling onbeschadigd en op tijd wordt afgeleverd. Bent u op zoek naar een betrouwbaar transportbedrijf, zoek dan niet verder. ACE Courier & Transport is dé specialist in het vervoeren van uw grote en afwijkende pakketten.

Direct een offerte
afwijkende pakketten transport door ACE Courier & Transport

Groot pakket verzenden met ACE

Doordat wij 24/7 bereikbaar zijn kunt u ons ook inzetten buiten kantoortijden. Daarnaast beschikken we over gediplomeerde, ervaren medewerkers en werken wij met een eigen wagenpark. Doordat we beschikken over op- en overslag faciliteiten kunnen we pakketten die zonder spoed worden verzonden makkelijk zelf opslaan totdat deze worden verzonden. Middels ons realtime GPS-tracking systeem en Transport Management Systeem Mendrix kunt u zelf bekijken waar uw pakket is. Bij ACE zorgen we altijd voor een onbeschadigde levering die op tijd op de plaats van bestemming aankomt. Zowel nationaal als internationaal. Zoekt u een betrouwbare partner om uw grote pakketten te verzenden, dan bent u bij ACE aan het juiste adres.

Zending opgehaald

Wanneer u een pakket wilt verzenden komen wij het op de door u aangegeven locatie ophalen. Hierna ontvangt u van ons een track en trace

Sorteren

Bij zendingen zonder spoed gaat het pakket eerst naar ons warenhuis voor tijdelijke opslag tot het geleverd wordt.

Snel geleverd

Op de dag van bezorging ontvangt u een melding over het tijdvak van de levering. Dit kan ook een afgesproken tijd zijn.

Meteen een offerte aanvragen

Tevreden klanten

Waarom ACE

  • 30 jaar ervaring in transport
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Specialist in grote, zware en lange pakketten
  • Eigen distributienetwerk in Nederland & België
  • Geavanceerde realtime Track & Trace
  • Retourservice
  • Wij bezorgen altijd op tijd
  • Nationaal en internationaal
Offerte aanvragen

Heeft u een logistieke vraag?

Naam*