De mogelijkheden van onze spoedkoerier

Voor zendingen die met spoed geleverd moeten worden, kunt u rekenen op onze service. Uw zending wordt persoonlijk bezorgd door onze koerier, die ervoor zorgt dat het pakket binnen het door u gekozen tijdvenster wordt afgeleverd.

Same Day Courier

Uw zending is dezelfde dag nog op de plaats van bestemming.

Basic Courier

Wij leveren uw zending binnen 4 uur af op plaats van bestemming.

Fast Courier

Echt haast? Uw zending is binnen no-time op plaats van bestemming.

Bovenstaande mogelijkheden zijn slechts enkele voorbeelden van wat wij voor u kunnen betekenen. Geef bij het aanmelden van uw pakket aan welke transportmogelijkheid uw voorkeur heeft. Twijfelt u over wat het beste bij uw levering past, bel dan 088 1200 120 om contact op te nemen met onze adviseurs en ontvang van ACE Courier & Transport een advies op maat.

Express levering van ACE

De express levering service van ACE biedt een efficiënte oplossing voor diegenen die behoefte hebben aan snelle en tijdige verzending van hun pakketten. Met deze service kunt u gebruik maken van een versnelde bezorgoptie, waarbij snelheid en betrouwbaarheid als prioriteit wordt beschouwd. Of het nu gaat om medisch transport, afwijkende pakketten of gekoeld transport; wij zijn uw partner in express leveringen!

Offerte aanvragen
Het belang van realtime tracking bij spoedleveringen

Geavanceerd Track & Trace systeem

Via ons geavanceerd Track en Trace systeem, bestemd voor zowel u als voor het afleveradres van uw goederen, houdt u grip op uw zending. Door in te loggen via onze online portal, krijgt u een gedetailleerd inzicht in de verwachte levertijd van uw zending, maar kunt u ook via een kaart inzien waar de chauffeur zich bevindt. Ons planteam volgt uw zending realtime en kan in samenspraak met de chauffeur altijd direct ingrijpen bij calamiteiten. 

Specialist in sneltransport

Bij sneltransport, spoedtransport of de inzet van een spoedkoerier gaat uw transport direct na het laden onderweg en wordt het rechtstreeks op de (inter)nationale bestemming afgeleverd, zonder overslag en zonder tijdsverlies. Wanneer u ons belt op 088 1200 120, sturen wij zo spoedig mogelijk een koerier naar u toe. Of het nu gaat om een klein pakketje of zware pallets, wij zorgen voor passend vervoer.

Logischerwijs wilt u erop kunnen vertrouwen dat uw zending in goede handen is. Daarom wordt uw transport altijd door ons persoonlijk afgeleverd. Hierbij wordt de zending nauwlettend gemonitord door onze transportplanning. Mochten er eventuele calamiteiten voorvallen, dan kunnen we direct bijsturen en, indien nodig, contact met u opnemen. Dit in combinatie met ons real time GPS-tracking systeem en ons transport management systeem Mendrix zorgt ervoor dat het transport vlekkeloos verloopt.

ACE, uw partner in spoedtransport

Waarom kiezen voor ACE

30 jaar ervaring in spoedzendingen

Inmiddels heeft ACE Courier & Transport al meer dan 30 jaar ervaring op de teller staan in de koeriersbranche, ook wat betreft internationale zendingen. Onze expertise ligt bij (buitenlandse) spoedzendingen en het transport van afwijkende pakketten. ACE is dé logistieke partner als kwaliteit een must is.

7 dagen per week, 24 uur per dag

Onze transportplanning is 24/7 bereikbaar. Zo kunt u ons ook inschakelen buiten kantoortijden om. Vanaf de centrale worden onze spoedkoeriers en partners aangestuurd. Met elkaar zorgen we ervoor dat uw internationale zending op de afspraken tijd én tegen het voordeligste tarief op de plaats van bestemming wordt afgeleverd.

Nationaal en internationaal

Vanuit onze vestigingen in IJsselstein en Waalre bedienen wij heel Nederland. Bovendien hebben we vanaf hier aansluiting op ons Europese netwerk. Moet uw zending in het buitenland geleverd worden, dan zorgen wij voor een koeriersdienst die aansluit op uw wensen.

Expert in kwetsbare zendingen

Wilt u er altijd op kunnen vertrouwen dat uw pakket onbeschadigd aankomt? Bijvoorbeeld omdat het om een waardevolle, breekbare of kwetsbare inhoud gaat? Dan is ACE de beste keuze. Bij ons gaat uw zending niet over lopende banden, dus de kans dat uw pakket beschadigd of kwijt raakt is vrijwel nihil.

Wij bezorgen altijd op tijd

ACE Koeriers heeft een eigen wagenpark, eigen medewerkers en beschikt over eigen op- en overslagfaciliteiten. Hierdoor kunnen wij zekerheid van levering geven. Bovendien rijden onze betrokken chauffeurs in verzorgde auto’s die optimaal zijn uitgerust om uw spoedtransport vlekkeloos uit te kunnen voeren. Waarmee kunnen we u van dienst zijn? Neem contact op door te bellen naar 088 1200 120 en wij nemen uw logistieke uitdaging graag voor u uit handen. Wilt u liever een offerte aanvragen? Dat kan via onze offerte pagina.

Tevreden klanten

ikea
medische spoed transport
spoed koerierdienst
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport

Waarom ACE

  • 30 jaar ervaring in transport
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Specialist in grote, zware en lange pakketten
  • Eigen distributienetwerk in Nederland & België
  • Geavanceerde realtime Track & Trace
  • Retourservice
  • Wij bezorgen altijd op tijd
  • Nationaal en internationaal

Heeft u een logistieke vraag?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*