Lang pakket versturen

Offerte aanvragen

Koerier voor lange pakketten

Wanneer uw bedrijf producten verkoopt die niet met de standaard vervoerders kunnen worden verzonden omdat deze te lang zijn, dan bent u bij ACE Courier & Transport aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor het verzenden van te grote en/of te lange pakketten. Ook vervoeren wij pakketten die zwaarder zijn en daardoor niet met de reguliere pakketvervoerder mee kunnen. Kortom: ACE is de vervoerspartner die u voor uw bedrijf of als particulier zoekt.

lang pakket versturen spoed

Meteen een offerte aanvragen

Ook uw partner in

Specialist in spoedtransport

24/7 bereikbaar voor spoedzendingen

Bel 088 1200 120

Logistiek voor
webshops 

Fulfilment en warehousing in vertrouwde handen

Webshop logistiek

Distributie in Nederland & België

Eigen distributienetwerk in heel Nederland en België

Meer informatie

Lang pakket verzenden met ACE

Doordat wij 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar zijn, kunt u ons ook buiten kantoortijden inzetten. Onze gediplomeerde, betrouwbare en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat uw lange pakket veilig op de juiste bestemming aankomt. Wij werken met een eigen wagenpark en hebben daarnaast onze eigen op- en overslag faciliteiten, waardoor we snel kunnen schakelen voor onze klanten.

Kiest u voor ACE, dan kunt u erop rekenen dat uw lange pakket op de afgesproken tijd en tegen het voordeligste tarief op de plaats van bestemming afgeleverd wordt, nationaal én internationaal. In ons ordervolgsysteem Mendrix kunt u gemakkelijk zelf zendingen volgen. Zo bent u altijd op de hoogte waar uw pakket zich bevindt. Een lang pakket versturen doet u met ACE voor zekerheid en kwaliteit.

Geavanceerd Track & Trace systeem

Middels ons geavanceerde Track & Trace systeem, bestemd voor zowel u als voor het afleveradres van uw goederen, is de zending realtime te volgen. Door in te loggen via onze online portal, krijgt u een gedetailleerd inzicht in de verwachte levertijd van uw zending, maar kunt u ook via een kaart inzien waar de chauffeur zich bevindt. Bovendien is het voor ons planteam mogelijk om continue de status van uw zending in te zien. Daardoor kan er, in samenspraak met de chauffeur, altijd direct worden ingegrepen bij eventuele calamiteiten.

Het belang van realtime tracking bij spoedleveringen

Zending opgehaald

Wanneer u een pakket wilt verzenden komen wij het op de door u aangegeven locatie ophalen. Hierna ontvangt u van ons een track en trace

Sorteren

Bij zendingen zonder spoed gaat het pakket eerst naar ons warenhuis voor tijdelijke opslag tot het geleverd wordt.

Snel geleverd

Op de dag van bezorging ontvangt u een melding over het tijdvak van de levering. Dit kan ook een afgesproken tijd zijn.

Tevreden klanten

Waarom ACE

  • 30 jaar ervaring in transport
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Specialist in grote, zware en lange pakketten
  • Eigen distributienetwerk in Nederland & België
  • Geavanceerde realtime Track & Trace
  • Retourservice
  • Wij bezorgen altijd op tijd
  • Nationaal en internationaal

Heeft u een logistieke vraag?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*