Vervoer voor VIAVAC: vaccuümapparatuur

vervoer voor viavac

Vervoer voor VIAVAC: vaccuümapparatuur

Offerte aanvragen

Vervoer voor VIAVAC: Uw logistieke partner

Sinds 2001 vervoert ACE Koeriers voor VIAVAC naar grote tevredenheid vaccuümapparatuur. VIAVAC is fabrikant en leverancier van vacuümheffers en glaszuigers. Vacuümheffers worden toegepast voor het hijsen en monteren van glas, sandwichpanelen voor dak- en gevelbekleding, stalen dakplaten en andere bouwelementen.

VIAVAC verhuurt de apparatuur ook. ACE Koeriers verzorgt het vervoer van de verhuurde apparaten. Zij worden door ACE Koeriers op de bouwlocatie afgeleverd en naderhand weer opgehaald. Hiervoor gebruiken wij grote bussen of bakwagens met laadklep. “Om onze relaties goed van dienst te zijn is flexibiliteit en een snel reactie erg belangrijk. Dat vragen wij ook van ons partners”, aldus VIAVAC. “Wij hebben zeer goede ervaring met ACE Koeriers en mede hierdoor kunnen wij de service verlenen die de klanten van ons vragen.”

Heeft u ook apparatuur waarvan wij het vervoer zouden kunnen verzorgen? Neem dan contact op met ons op. Vul de online offerte in of bel 088 1200 120 voor antwoord op uw vragen.