Medische koerier

Medisch transport

ACE is uw partner in gespecialiseerde logistiek voor de zorgsector. Wij bieden volledige ontzorging op het gebied van medisch transport, waaronder track en tracing, opslag, handeling en koeriers- en transport diensen voor ziekenhuizen, huisartsen, GGD’s, apotheken en andere medische instellingen.

Onze koeriers spelen een essentiële rol in het waarborgen van de veilige en nauwkeurige afhandeling van apparatuur en disposables. Denk aan het ophalen van apparatuur/instrumenten bij bijvoorbeeld overlijden of bij einde behandeling, waaronder gebruikte en potentieel besmette onderdelen. Dit verzorgen we zowel bij patiënten thuis als bij nabestaanden of in zorginstellingen en gebeurt volgens vastgelegde protocollen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van medisch transport? We nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek, waarin we samen uw wensen in kaart kunnen brengen.

Bel 088 1200 120
medisch transport door ACE Koeriers
E-commerce-logistiek

Track & Trace

Via ons geavanceerd Track en Trace systeem, bestemd voor zowel u als voor het afleveradres van uw medische goederen, houdt u grip op uw zending.

Door in te loggen via onze online portal, krijgt u een gedetailleerd inzicht in de verwachte levertijd van uw zending, maar kunt u ook via een kaart inzien waar de chauffeur zich bevindt. Ons planteam volgt uw zending realtime en kan in samenspraak met de chauffeur altijd direct ingrijpen bij calamiteiten.

De voordelen van ACE

Eigen distributienetwerk
Geavanceerde track & trace
24/7
inzetbaar
Retour-
service
Contact met onze chauffeurs
Complete
ontzorging

Fulfilment medische apparatuur

De zorgsector is en blijft volop in beweging. Door diverse ontwikkelingen, denk aan, kleinschalig wonen, ketensamenwerking en ziekenhuisverplaatste zorg worden eigen magazijnen kleiner of verdwijnen ze zelfs volledig. Hoe gaat u hier zo goed en kostenefficiënt mogelijk mee om? ACE staat voor u klaar met een breed aanbod aan logistieke oplossingen.

Van vaste afleverdagen en bezorging op pallet of kleinverpakking tot bezorging aan de deur van uw instelling, praktijk, of zelfs op afdelings- of bewonersniveau, wij denken graag met u mee.

Ook is het mogelijk om uw voorraad, waaronder instrumenten, apparatuur en andere medische goederen bij ons in het magazijn laten opslaan voor SOS zendingen door heel Nederland.

Kom in contact
medische koerier ace koeriers fulfilment

Werkwijze medisch transport

1. Inslag

De goederen die binnenkomen worden geteld, gecontroleerd en op de juiste plek in het magazijn geplaatst.

2. Opslag

Alle producten worden diefstal- en stofvrij opgeslagen in ons fulfilmentcenter.

3. Picken

Wanneer er een order binnenkomt gaan wij direct aan de slag in het magazijn.

4. Inpakken

Voor het zorgvuldig inpakken van orders staan onze ervaren medewerkers klaar.

5. Verzenden

Bij elke verzending kiezen wij de juiste vervoerder, zowel nationaal als internationaal.

Ook van onze medische dienst gebruikmaken?

De zorgsector vraagt om maatwerk. Dag in dag uit staat ons team klaar om u te voorzien van persoonlijk advies. Van het bespreken van de mogelijkheden voor uw specifieke behoeften tot het direct aanmelden van een medische zending, bij ACE bent u aan het juiste adres. Vul onderstaand formulier in of neem rechtstreeks contact op met Jimmy; hij helpt u graag met uw logistieke uitdaging en kijkt samen met u naar een passende oplossing.

Jimmy Spijkers