Transport voor Webshops

Offerte aanvragen

Transport voor Webshops

Als eigenaar van een webshop houdt u zich met van alles bezig. Van marketing tot communicatie en inpakken tot verzenden. Vooral met waardevolle en grote producten is het logistieke traject niet altijd 1,2,3 geregeld. Hoe fijn zou het zijn als dit gehele traject voor u verzorgd kan worden? Zodat u zich volledig op de groei van uw webshop kunt richten. Bij ACE Koeriers ondersteunen wij uw webshop in het gehele logistieke proces.

Bel 088 1200 120
transport voor webshops door ACE Courier & Transport

Verzorging van volledig logistiek traject

Onze bezorgservice voor webshops heeft een duidelijk concept. Zendingen die te groot zijn voor een pakketdienst leveren we zelf uit. Kleine zendingen kunnen we desgewenst verzenden met de pakketdienst van uw keuze. Samen met onze IT afdeling kunnen wij uw webshop koppelen aan ons TMS, u heeft er verder geen omkijken meer naar. Onze helpdesk verzorgt de communicatie met uw klant , dat kan zowel per mail als telefonisch. U kunt uw zendingen door ons laten ophalen of rechtstreeks bij ons laten aanleveren.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden voor uw webshop ? Neem dan contact op met onze sales afdeling op sales@acekoeriers.nl of op nummer 088 1200 120.

Samen maken wij uw webshop tot een succes!

Uitbesteding logistiek voor winkels

Voor fysieke winkels bieden wij ook onze complete bezorgservice aan. Ideaal voor het transport van producten die uw klanten niet zelf kunnen vervoeren. Zo vervoeren wij o.a. meubels, apparatuur of andere producten naar ieder gewenst adres. Hiermee is uw klant altijd goed geholpen en heeft u geen zorgen over het logistieke traject. Wij rijden met uw klant mee en verzorgen de afrekening aan de deur.

Meteen een offerte aanvragen

Tevreden klanten

ikea
medische spoed transport
spoed koerierdienst
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport

Tevreden klanten

ikea
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport
spoed koerierdienst
medische spoed transport

Waarom ACE

  • 30 jaar ervaring in sneltransport
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Specialist in breekbare zendingen
  • Wij bezorgen altijd op tijd
  • Nationaal en internationaal
Contact opnemen

Neem contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*