Eigen distributienetwerk

Wilt u de logistiek van uw bedrijf uitbesteden aan een partner met jarenlange ervaring in afwijkend transport? Bij ACE bent u aan het juiste adres. Met ons eigen distributienetwerk verzorgen wij de distributie van grote, zware en/of lange pakketten in heel Nederland en België.

Waarom u voor ACE zou moeten kiezen? Simpel! Wij hebben alles in eigen beheer: zo hebben we een eigen wagenpark en eigen mensen in dienst, waardoor we in staat zijn uw zending binnen 24 uur af te leveren.

Ja, ik wil mijn logistiek uitbesteden!
Distributie ACE in heel Nederland en België
Het belang van realtime tracking bij spoedleveringen

Geavanceerd Track & Trace systeem

Middels ons geavanceerde Track & Trace systeem, bestemd voor zowel u als voor het afleveradres van uw goederen, is de zending realtime te volgen. Door in te loggen via onze online portal, krijgt u een gedetailleerd inzicht in de verwachte levertijd van uw zending, maar kunt u ook via een kaart inzien waar de chauffeur zich bevindt.

Blijkt er op het afleveradres niemand te zijn op het verwachte moment van leveren? Dan kan diegene de chauffeur rechtstreeks een bericht sturen met de verwachte terugkomst. De rit zal vervolgens wat worden aangepast, zodat de zending alsnog probleemloos geleverd kan worden.

Naast dat u de rit kunt inzien, kan onze klantenservice dat ook. Mocht er onverhoopt iets met uw zending gebeuren, dan kunnen we direct schakelen. Kortom, als klant heeft u volledig grip op uw zending, altijd en overal.

Opslag en handeling

Opslagruimte nodig? Wij hebben vierkante meters genoeg! Laat ACE daarom uw opslag, orderbeheer en transport regelen. Ons ruime warenhuis is modern uitgerust en van alle gemakken voorzien om te laden en lossen. Of het nu gaat om voor een korte periode (bedrijfs)ruimte te besparen of juist voor de langere termijn, wij hebben alle ruimte om uw buitenmaatse goederen op te slaan.

Uiteraard wilt u inzicht behouden over de goederen die u bij ons in opslag hebt. Dat snappen wij. Daarom bieden we de mogelijkheid van voorraadbeheer via ons nauwkeurige transport management systeem. Hierdoor heeft u via uw laptop of smartphone heel simpel altijd en overal inzicht in uw actuele voorraad. Het picken van orders, verzendklaar maken en transporteren via onze eigen wagens is een aanvullende dienst die we bieden aan onze warehousing activiteiten.

Zending opgehaald

Wilt u een pakket verzenden, dan komen wij het op de door u aangegeven locatie ophalen. Hierna ontvangt u van ons een track en trace.

Sorteren

Bij zendingen zonder spoed gaat het pakket eerst naar ons warenhuis voor tijdelijke opslag tot het geleverd wordt.

Snel geleverd

Op de dag van bezorging ontvangt u een melding over het tijdvak van de levering. Dit kan ook een afgesproken tijd zijn.

Waarom ACE

  • 30 jaar ervaring in transport
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Specialist in grote, zware en lange pakketten
  • Eigen distributienetwerk in Nederland en België
  • Geavanceerde realtime Track & Trace
  • Retourservice
  • Wij bezorgen altijd op tijd 
Offerte aanvragen

Kunnen wij u helpen?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*