Groot pakket verzenden

Offerte aanvragen

Grote, zware en lange pakketten 

Uw zending met afwijkende maten van A tot Z verzorgd.

Vraag offerte aan

Logistiek voor
webshops 

Fulfilment en warehousing in vertrouwde handen.

Webshop logistiek

Distributie in Nederland & België

Eigen distributienetwerk in heel Nederland en België

Meer informatie

Groot pakket verzenden

Niet alle reguliere vervoerders zijn in staat om een groot pakketten te verzenden. Als u een pakket wilt versturen dat mogelijk te groot en te zwaar is voor een reguliere pakketdienst, kunt u terecht bij ACE Koeriers. Onze ervaren en betrouwbare koeriers zorgen ervoor dat uw pakket snel en veilig wordt verzonden, en dat tegen een voordelig tarief. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij garanderen dat uw bestelling onbeschadigd en op tijd wordt afgeleverd. Zoekt u een betrouwbaar transportbedrijf voor het vervoer van uw grote en afwijkende pakketten? Zoek dan niet verder dan ACE Courier & Transport, dé specialist op dit gebied.

Direct een offerte
groot pakket verzenden spoed

ACE: koerier voor grote pakketten

Bij ACE zijn we 24/7 bereikbaar, waardoor u ons ook buiten kantoortijden kunt inschakelen. Onze medewerkers zijn gediplomeerd en ervaren, en we beschikken over een eigen wagenpark. Bovendien hebben we opslagfaciliteiten om pakketten die niet met spoed verzonden hoeven te worden, gemakkelijk op te slaan totdat ze worden verzonden. Met ons realtime GPS-tracking systeem en Transport Management System Mendrix kunt u precies zien waar uw pakket zich bevindt. We zorgen er altijd voor dat uw levering onbeschadigd en op tijd op de plaats van bestemming aankomt, zowel nationaal als internationaal. Zoekt u een betrouwbare partner voor het verzenden van een groot pakket? Dan bent u bij ACE aan het juiste adres.

Geavanceerd Track & Trace systeem

Middels ons geavanceerde Track & Trace systeem, bestemd voor zowel u als voor het afleveradres van uw goederen, is de zending realtime te volgen. Door in te loggen via onze online portal, krijgt u een gedetailleerd inzicht in de verwachte levertijd van uw zending, maar kunt u ook via een kaart inzien waar de chauffeur zich bevindt. Bovendien is het voor ons planteam mogelijk om continue de status van uw zending in te zien. Daardoor kan er, in samenspraak met de chauffeur, altijd direct worden ingegrepen bij eventuele calamiteiten.

Het belang van realtime tracking bij spoedleveringen

Zending opgehaald

Wanneer u een pakket wilt verzenden komen wij het op de door u aangegeven locatie ophalen. Hierna ontvangt u van ons een track en trace

Sorteren

Bij zendingen zonder spoed gaat het pakket eerst naar ons Warehouse voor tijdelijke opslag tot het geleverd wordt.

Snel geleverd

Op de dag van bezorging ontvangt u een melding over het tijdvak van de levering. Dit kan ook een afgesproken tijd zijn.

Meteen een offerte aanvragen

Tevreden klanten

Waarom ACE

  • 30 jaar ervaring in transport
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Specialist in grote, zware en lange pakketten
  • Eigen distributienetwerk in Nederland & België
  • Geavanceerde realtime Track & Trace
  • Retourservice
  • Wij bezorgen altijd op tijd
  • Nationaal en internationaal
Offerte aanvragen

Heeft u een logistieke vraag?

Naam*