Grote pakketten versturen

Offerte aanvragen

Grote, zware en lange pakketten 

Uw zending met afwijkende maten van A tot Z verzorgd.

Vraag offerte aan

Logistiek voor
webshops 

Fulfilment en warehousing in vertrouwde handen.

Webshop logistiek

Distributie in Nederland & België

Eigen distributienetwerk in heel Nederland en België

Meer informatie

Koerier voor grote pakketten

Als u grote pakketten wilt verzenden, is het mogelijk dat reguliere vervoerders niet de juiste oplossing bieden. Maar geen zorgen, bij ACE Koeriers bent u aan het juiste adres. Onze ervaren en betrouwbare koeriers zorgen ervoor dat uw pakketten snel en veilig wordt bezorgd, zelfs als het te groot en te zwaar is voor een reguliere pakketdienst. En dit alles tegen een voordelig tarief. Met meer dan 30 jaar ervaring garanderen wij dat uw bestelling onbeschadigd en op tijd wordt afgeleverd. Zoekt u een betrouwbaar transportbedrijf voor uw grote en afwijkende pakketten? Zoek dan niet verder, ACE Courier & Transport is dé specialist.

Direct een offerte
groot pakket verzenden ace koeriers

Grote pakketten versturen met ACE

Bij ACE zijn we 24/7 beschikbaar, wat betekent dat u ons op elk moment van de dag kunt inschakelen, ook buiten kantoortijden. Onze medewerkers zijn allemaal gediplomeerd en ervaren, en we hebben ons eigen wagenpark om ervoor te zorgen dat uw pakketten altijd veilig worden vervoerd. We beschikken ook over op- en overslagfaciliteiten, waardoor we pakketten die zonder spoed worden verzonden gemakkelijk kunnen opslaan totdat ze klaar zijn om te worden verzonden. Met ons realtime GPS-tracking systeem en Transport Management System Mendrix kunt u altijd precies zien waar uw pakket zich bevindt. Of uw pakket nu nationaal of internationaal moet worden verzonden, wij zorgen altijd voor een onbeschadigde en tijdige levering op de plaats van bestemming. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het verzenden van uw grote pakketten, dan bent u bij ACE aan het juiste adres.

Geavanceerd Track & Trace systeem

Middels ons geavanceerde Track & Trace systeem, bestemd voor zowel u als voor het afleveradres van uw goederen, is de zending realtime te volgen. Door in te loggen via onze online portal, krijgt u een gedetailleerd inzicht in de verwachte levertijd van uw zending, maar kunt u ook via een kaart inzien waar de chauffeur zich bevindt. Bovendien is het voor ons planteam mogelijk om continue de status van uw zending in te zien. Daardoor kan er, in samenspraak met de chauffeur, altijd direct worden ingegrepen bij eventuele calamiteiten.

Het belang van realtime tracking bij spoedleveringen

Zending opgehaald

Wanneer u een pakket wilt verzenden komen wij het op de door u aangegeven locatie ophalen. Hierna ontvangt u van ons een track en trace

Sorteren

Bij zendingen zonder spoed gaat het pakket eerst naar ons warenhuis voor tijdelijke opslag tot het geleverd wordt.

Snel geleverd

Op de dag van bezorging ontvangt u een melding over het tijdvak van de levering. Dit kan ook een afgesproken tijd zijn.

Meteen een offerte aanvragen

Tevreden klanten

Waarom ACE

  • 30 jaar ervaring in transport
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Specialist in grote, zware en lange pakketten
  • Eigen distributienetwerk in Nederland & België
  • Geavanceerde realtime Track & Trace
  • Retourservice
  • Wij bezorgen altijd op tijd
  • Nationaal en internationaal
Offerte aanvragen

Heeft u een logistieke vraag?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*