Logistiek Online

Offerte aanvragen

Logistiek online

Bij een eigen webshop bent u met van alles bezig, niet alleen met de marketing en communicatie van uw webshop, maar ook het verzenden van de zendingen en het inpakken ervan. Zeker als u waardevolle en/of breekbare producten verkoopt, dan is het logistieke traject niet snel geregeld. Vele webshopeigenaren willen het liefst het gehele traject uitbesteden, zodat ze zich zelf op de groei van hun webwinkel kunnen richten. ACE Courier & Transport is de logistieke partner voor fulfilment.

Bel 088 1200 120
logistiek online

Verzorging van volledig logistiek traject

Wij hebben een duidelijk concept over onze bezorgservice. Wij helpen u te grote pakketten verzenden die niet mee kunnen met de reguliere pakketdienst. Ook heeft u de keuze bij kleinere pakketten of u deze laat verzenden door een pakketdienst die u uitkiest. Zo beslist u zelf of we uw zendingen ophalen of dat u ze rechtstreeks laat aanleveren. Wij werken samen met onze eigen IT-afdeling, dan kunnen wij uw webwinkel koppelen aan ons TMS. Op deze manier heeft u er verder geen omkijken meer naar hoe fijn is dat! Onze helpdesk verzorgt voor u de communicatie met uw klanten dat kan per mail of telefonisch zijn.

Wilt u meer informatie hebben over de opties die wij bieden voor uw webshop? Neem dan contact op met onze sales afdeling op sales@acekoeriers.nl of op nummer 088 1200 120.

Samen maken wij uw webshop tot een succes!

Uitbesteding logistiek voor winkels

Wij bieden ook voor fysieke winkels onze complete bezorgservice aan, dus niet alleen voor de webshops. Dit is ideaal en heel fijn voor de klanten. Mochten de klant een meubel of groot apparatuur aanschaffen, maar het niet zelf kunnen vervoeren dan zorgen we ervoor dat het aankomt bij uw gewenst adres. Op zoon manier is uw klant altijd goed geholpen en hoeft u zich geen zorgen te maken over het logistieke traject. Wij rijden met uw klant mee en zorgen ook voor de afrekening aan de deur.

Tevreden klanten

ikea
medische spoed transport
spoed koerierdienst
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport

Tevreden klanten

ikea
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport
spoed koerierdienst
medische spoed transport

Waarom ACE

  • 30 jaar ervaring in sneltransport
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Specialist in breekbare zendingen
  • Wij bezorgen altijd op tijd
  • Nationaal en internationaal
Contact opnemen

Neem contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*