Medische apparatuur ophalen

Offerte aanvragen

Medische koerier

ACE Koeriers is gespecialiseerd in het zorgvuldig ophalen van medische goederen. Met volledige aandacht voor detail en een sterke focus op veiligheid, zorgen we ervoor dat de integriteit van de medische goederen ten alle tijden behouden blijft tijdens het ophaalproces. Onze ervaren chauffeurs werken volgens strikte protocollen. Bij ACE Koeriers staat de gezondheid en het welzijn van de mensen centraal.

Bel 088 1200 120
Medische koerier diensten

Met zorg vervoerd

Onze moderne en goed uitgeruste transportvoertuigen zijn in staat om te voldoen aan de strikte vereisten voor temperatuurregeling en steriliteit. Zo zorgen we ervoor dat de integriteit van de medische goederen ten alle tijden behouden blijft. Wij begrijpen het belang van deze zendingen voor de gezondheidszorg en daarom zijn wij er trots op dat we een betrouwbare partner mogen en kunnen zijn. Samen gaan we voor de beste zorg!

zwaar pakket verzenden spoed

De snelheid van ACE Koeriers & Transport

Naast de benodigde zorgvuldigheid van medisch transport, speelt snelheid ook een belangrijke rol. Onze meldkamer is daarom 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Vanuit onze centraal gelegen vestiging kunnen wij heel Nederland bedienen en hebben wij aansluiting op ons Europees netwerk. Log in bij onze online portal om via een kaart in te zien waar de chauffeur zich bevindt. Zo bent u altijd op de hoogte van de tijd van ophalen.

Medisch transport op maat

Het medische transport van ACE Koeriers is volledig op de behoeften en vereisten van het product af te stemmen. Bij ons bent u ook verzekerd van professioneel koeltransport voor de medische producten. Vertrouw op onze uitgebreide expertise om uw waardevolle goederen veilig op te halen.

Ons medisch transport is:

  • Afgestemd op de wensen en vereisten
  • Ervaren
  • Zeer betrouwbaar
  • Altijd op tijd
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag in te plannen.

Meteen een offerte aanvragen

Tevreden klanten

ikea
medische spoed transport
spoed koerierdienst
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport

Tevreden klanten

ikea
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport
spoed koerierdienst
medische spoed transport

Waarom ACE

  • 30 jaar ervaring in sneltransport
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Specialist in breekbare zendingen
  • Wij bezorgen altijd op tijd
  • Nationaal en internationaal
Contact opnemen

Vragen over fulfilment?