Spoed pakket

Zekerheid van vertrek tot aankomst

Offerte aanvragen

Spoed

Uw zending is binnen no time op de plaats van bestemming

Spoed

Transport voor Webshops

Wij ondersteunen uw webshop in het gehele logistieke proces

Meer info

Internationaal

Uw zendingen worden supersnel wereldwijd geleverd.

Internationaal

Uw spoed pakket koerier

U heeft een pakket, document of zending van grotere omvang wat met spoed van de ene naar de andere locatie moet worden getransporteerd. Dan kiest u natuurlijk voor ACE Courier & Transport, dé betrouwbare logistieke partner met meer dan 30 jaar ervaring in de transportbranche. Neem direct op door te bellen naar 088 1200 120, dan zorgen wij ervoor dat uw zending zo snel mogelijk op plaats van bestemming wordt afgeleverd.

bel 088 1200 120
spoed post

Specialist in spoedtransport

Heeft u een pakket dat met spoed verzonden moet worden, dan wordt uw zending direct, zonder vertraging of overslag, bij de ontvanger afgeleverd. Zodra u ons heeft gebeld, sturen wij met spoed een koerier uw kant op. Of het nu gaat om een envelop of een palletzending, wij zorgen voor het juiste vervoer en transporteren uw zending snel en probleemloos van A naar B.

Uw pakket wordt altijd persoonlijk door ons afgeleverd en daarbij nauwlettend in de gaten gehouden door onze transportplanning. Mochten er eventuele calamiteiten optreden, dan kunnen we direct bijsturen en indien nodig contact met u opnemen. Dit in combinatie met ons real time GPS-tracking systeem en ons transport management systeem Mendrix zorgt ervoor dat uw zending bij ons in goede handen is.

Waarom kiezen voor ACE

30 jaar ervaring in spoed pakket transport

Al meer dan 30 jaar is ACE Courier & Transport een gevestigde naam in de koeriersbranche. Wij zijn met name gespecialiseerd in spoedtransport en het transport van pakketten met afwijkende maten. Kiest u voor ACE, dan kiest u voor betrouwbaarheid; een logistieke partner die u inschakelt als kwaliteit een must is.

7 dagen per week, 24 uur per dag

Onze centrale planning in IJsselstein is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. U kunt ons dus ook buiten kantoortijden inschakelen. Vanaf hier worden ook onze spoedkoeriers en partners aangestuurd en samen zorgen we ervoor dat uw pakket op de afgesproken tijd en tegen het meest voordelige tarief op de plaats van bestemming wordt afgeleverd.

Spoed pakket: nationaal en internationaal

Vanuit onze vestigingen in IJsselstein en Waalre bedienen we niet alleen heel Nederland, maar hebben we ook nog een goede aansluiting op ons Europese netwerk. Dus ook wanneer u een pakket heeft die zo spoedig mogelijk internationaal vervoerd moet worden, kunt u bij ons terecht. Binnen ons netwerk gaan wij op zoek naar een koeriersdienst die aansluit op uw wensen.

Expert in kwetsbare zendingen

Wij vinden het belangrijk dat u er altijd op kunt rekenen dat uw zending onbeschadigd bij de ontvanger aankomt. Het kan immers gaan om een waardevolle, breekbare of kwetsbare inhoud. Ook dan is ACE uw beste keuze. Uw pakket gaat bij ons niet over lopende banden en dat maakt de kans dat uw zending beschadigd of kwijt raakt zeer klein.

Wij bezorgen altijd op tijd

Een koeriersbedrijf als ACE Courier & Transport vindt u niet zomaar. In tegenstelling tot veel andere collega’s die ritten veelal uitbesteden, beschikken wij over een eigen en modern wagenpark, eigen medewerkers en eigen op- en overslagfaciliteiten. Zo kunnen we zekerheid van levering geven. Bovendien rijden onze betrokken chauffeurs in verzorgde auto’s die optimaal zijn uitgerust om uw spoedtransport vlekkeloos uit te kunnen voeren.

snel pakket versturen

Mogelijkheden spoedtransport

Bij ACE kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden wat betreft het met spoed transporteren van uw pakket. U hebt keuze uit de volgende opties:

  • Same Day Courier: uw zending wordt dezelfde dag nog geleverd door de spoedkoerier.
  • Basis Courier: uw zending wordt binnen 4 uur afgeleverd door de spoedkoerier.
  • Fast Courier: heeft uw zending echt haast, dan is dit een goede oplossing. Met deze optie is uw zending binnen no-time op de plaats van bestemming.

Bovenstaand zijn slechts een aantal voorbeelden van wat wij voor u kunnen betekenen. Bij het aanmelden van uw pakket kunt u aangeven welke optie uw voorkeur heeft. Bent u niet zeker welk transport het beste is voor uw zending, neem dan contact op met onze adviseurs en ontvang van ACE Courier & Transport een advies op maat.

Tevreden klanten

ikea
medische spoed transport
spoed koerierdienst
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport

Tevreden klanten

ikea
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport
spoed koerierdienst
medische spoed transport

Waarom ACE

  • 30 jaar ervaring in sneltransport
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Specialist in breekbare zendingen
  • Wij bezorgen altijd op tijd
  • Nationaal en internationaal
Contact opnemen

Neem contact op.

Naam*

Reviews

94 beoordelingen 8,8/10

spoed koerierdienst

Wij hebben zeer goede ervaringen met ACE Courier & Transport. Wij maken regelmatig gebruik van de service van ACE en hebben tot nu toe geen enkele klacht. Ze zijn altijd te bereiken, snel ter plaatsen en leveren onze producten netjes af. Complimenten namens Taartenwinkel.nl!

Taartenwinkel.nl
spoed koerierdienst

Moesten met spoed dezelfde middag nog 3 grote 65″ schermen op verrijdbaar onderstel van Den Bosch naar Amsterdam vervoeren. Via Google bij Ace uitgekomen en na een belletje kon het direct geregeld worden, inclusief retourtransport de volgende dag. Prima ervaring dus!

SAP Nederland B.V.
spoed koerierdienst

Ruim een jaar ervaringen opgedaan met ACE. Duidelijke afspraken, goede communicatie, meedenken in oplossingen. Snel duidelijkheid waar zendingen zijn (onderweg) Betrouwbare partner.

Dianthus BV