Spoedlevering

Zekerheid van vertrek tot aankomst

Offerte aanvragen

Spoed

Uw zending is binnen no time op de plaats van bestemming

Spoed

Transport voor Webshops

Wij ondersteunen uw webshop in het gehele logistieke proces

Meer info

Internationaal

Uw zendingen worden supersnel wereldwijd geleverd.

Internationaal

Uw spoedlevering goed geregeld

ACE Courier & Transport uw partner is spoedlevering. De zending wordt zo spoedig mogelijk bij u opgehaald waarna we deze direct afleveren bij de plaats van bestemming, zowel in binnen- als buitenland. Neem direct contact op door te bellen naar 088 1200 120, dan zorgen wij voor het juiste transportmiddel voor uw levering.

bel 088 1200 120
spoed post

Specialist in spoedleveringen

Wanneer er sprake is van een spoedlevering, spoedtransport of de inzet van een spoedkoerier, dan moet de levering rechtstreeks, zonder vertraging of overslag bij de plaats van bestemming worden afgeleverd. Belt u ons, dan sturen wij zo snel mogelijk een koerier uw kant op. Van een pakketje tot een omvangrijke vracht, wij sturen het juiste voertuig om het met zorg en op tijd te voldoen aan uw opdracht.

Voor onze spoeddienst geldt dat uw zending altijd persoonlijk wordt afgeleverd en nauwlettend door onze transportplanning in de gaten wordt gehouden. Dit betekent dat we bij eventuele calamiteiten direct kunnen bijsturen en indien contact met u opnemen. In combinatie met ons real time GPS-tracking systeem en ons transport management systeem Mendrix zorgt dit ervoor dat uw zending bij ons in goede handen is.

Waarom kiezen voor ACE

30 jaar ervaring in spoedzendingen

Met al meer dan 30 jaar ervaring op de teller is ACE Courier & Transport een bekende naam in de transportbranche. We zijn met name gespecialiseerd in spoedleveringen en het transporteren van afwijkende pakketten.  Logischerwijs is ACE dan ook dé logistieke partner die u inschakelt als kwaliteit een must is.

7 dagen per week, 24 uur per dag

Gevestigd in IJsselstein is onze centrale planning 24/7 per dag bereikbaar, wat betekent dat u ons ook kunt inzetten buiten kantoortijden. Onze spoedkoeriers en partners worden vanaf hier aangestuurd zodat uw zending op de afgesproken tijd en tegen het voordeligste tarief op de plaats van bestemming wordt afgeleverd.

Nationaal en internationaal

Vanuit onze twee vestigingen in IJsselstein en Waalre bedienen wij niet alleen heel Nederland, maar hebben we ook aansluiting op ons Europese netwerk. Dus ook als uw spoedlevering naar het buitenland getransporteerd moet worden, vinden wij een koeriersdienst die aansluit op uw wensen.

Expert in kwetsbare zendingen

Wij vinden het belangrijk dat u erop kunt vertrouwen dat uw zending onbeschadigd bij de ontvanger aankomt. Het kan immers gaan om een waardevolle, breekbare of kwetsbare inhoud. Ook in dat geval is ACE de juiste keuze. Uw levering gaat niet over lopende banden en dus is de kans dat het beschadigd of zoek raakt vrijwel nihil.

Wij bezorgen altijd op tijd

Een transportbedrijf als ACE vindt u niet zomaar. In tegenstelling tot collega’s die hun ritten veelal uitbesteden, beschikken wij over een eigen wagenpark, eigen medewerker en eigen over- en opslagfaciliteiten. Zo kunnen wij zekerheid van levering geven. Bovendien rijden onze betrokken chauffeurs in verzorgde auto’s die optimaal zijn uitgerust om uw spoedtransport vlekkeloos uit te kunnen voeren.

snel pakket versturen

Mogelijkheden voor uw spoedlevering

Voor uw spoedlevering kunt u kiezen uit diverse transportmogelijkheden. U heeft keuze uit de volgende opties:

  • Same Day Courier: uw zending wordt dezelfde dag nog geleverd door de spoedkoerier.
  • Basis Courier: uw zending wordt binnen 4 uur afgeleverd door de spoedkoerier.
  • Fast Courier: heeft uw zending echt haast, dan is dit een goede oplossing. Met deze optie is uw zending binnen no-time op de plaats van bestemming.

Bovenstaande opties zijn slechts enkele voorbeelden van wat wij voor u kunnen betekenen. Bij het aanmelden van uw spoedlevering kunt u aangeven welke transportmogelijkheid uw voorkeur heeft. Twijfelt u over wat het beste bij uw levering past, neem dan contact op met onze adviseurs en ontvang van ACE Courier & Transport een advies op maat.

Tevreden klanten

ikea
medische spoed transport
spoed koerierdienst
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport

Tevreden klanten

ikea
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport
spoed koerierdienst
medische spoed transport

Waarom ACE

  • 30 jaar ervaring in sneltransport
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Specialist in breekbare zendingen
  • Wij bezorgen altijd op tijd
  • Nationaal en internationaal
Contact opnemen

Neem contact op.

Naam*

Reviews

94 beoordelingen 8,8/10

spoed koerierdienst

Wij hebben zeer goede ervaringen met ACE Courier & Transport. Wij maken regelmatig gebruik van de service van ACE en hebben tot nu toe geen enkele klacht. Ze zijn altijd te bereiken, snel ter plaatsen en leveren onze producten netjes af. Complimenten namens Taartenwinkel.nl!

Taartenwinkel.nl
spoed koerierdienst

Moesten met spoed dezelfde middag nog 3 grote 65″ schermen op verrijdbaar onderstel van Den Bosch naar Amsterdam vervoeren. Via Google bij Ace uitgekomen en na een belletje kon het direct geregeld worden, inclusief retourtransport de volgende dag. Prima ervaring dus!

SAP Nederland B.V.
spoed koerierdienst

Ruim een jaar ervaringen opgedaan met ACE. Duidelijke afspraken, goede communicatie, meedenken in oplossingen. Snel duidelijkheid waar zendingen zijn (onderweg) Betrouwbare partner.

Dianthus BV