Uw zending met spoed geleverd

Heeft u een pakket, document of zending van grotere omvang wat met spoed van A naar B gebracht moet worden? ACE Koeriers & Transport is de betrouwbare logistieke partner waar u naar op zoek bent. Wij zijn gespecialiseerd in spoedtransport.

Er zijn verschillende spoed opties waar u uit kunt kiezen.

Same Day Courier

Uw zending is dezelfde dag nog op de plaats van bestemming.

Basic Courier

Wij leveren uw zending binnen 4 uur af op plaats van bestemming.

Fast Courier

Echt haast? Uw zending is binnen no-time op plaats van bestemming.

Liever direct een offerte aanvragen?

Specialist in spoedtransport

Bij spoedtransport, een spoedzending of inzet van een spoedkoerier moet de zending direct, zonder overslag of vertraging bij de bestemming worden afgeleverd. Een telefoontje naar ons via 088 1200 120 en wij sturen zo snel mogelijk een spoedkoerier naar u toe.

Of het nu gaat om een envelopje of pallets, wij zorgen voor het juiste vervoer en uw spoedzending wordt meteen naar de plaats van bestemming gebracht.

ACE, uw partner in spoedtransport

Geavanceerd Track & Trace systeem

Middels ons geavanceerde Track & Trace systeem, bestemd voor zowel u als voor het afleveradres van uw goederen, is de zending realtime te volgen. Door in te loggen via onze online portal, krijgt u een gedetailleerd inzicht in de verwachte levertijd van uw zending, maar kunt u ook via een kaart inzien waar de chauffeur zich bevindt. Bovendien is het voor ons planteam mogelijk om continue de status van uw zending in te zien. Daardoor kan er, in samenspraak met de chauffeur, altijd direct worden ingegrepen bij eventuele calamiteiten.

Waarom kiezen voor ACE

30 jaar ervaring in spoedtransport

Inmiddels heeft ACE Koeriers & Transport al meer dan 30 jaar ervaring in de koeriersbranche, gespecialiseerd in spoedtransport en het transport van afwijkende pakketten. Kiest u voor ACE, dan kiest u voor een betrouwbare koerier voor uw zendingen; een logistieke partner die u inschakelt als kwaliteit een must is.

7 dagen per week, 24 uur per dag

Onze centrale planning, gevestigd in IJsselstein, is 24/7 bereikbaar zodat u ons ook kunt inzetten buiten kantoortijden. Onze spoedkoeriers en partners worden vanaf hier aangestuurd en zo zorgen we er samen voor dat uw zending op de afgesproken tijd en tegen het voordeligste tarief op de plaats van bestemming wordt afgeleverd.

Spoedtransport: nationaal en internationaal

Vanuit onze vestigingen in IJsselstein en Waalre bedienen wij heel Nederland én hebben wij aansluiten op ons Europees netwerk. Dus heeft u een bijvoorbeeld een pallet zending die zo snel mogelijk internationaal vervoerd moet worden? Met ons netwerk zorgen wij voor een koeriersdienst die aansluit op uw wensen.

Expert in kwetsbare zendingen

U moet er altijd op kunnen vertrouwen dat uw zending onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomt. Het kan namelijk gaan om een waardevolle, breekbare of kwetsbare inhoud. In dat geval is ACE de beste keuze. Uw zending gaat bij ons niet over lopende banden, dus de kans dat uw pakket beschadigd of zoek raakt is vrijwel nihil.

Wij bezorgen altijd op tijd

ACE Koeriers beschikt over een eigen wagenpark, eigen medewerkers en eigen op- en overslagfaciliteiten waardoor wij zekerheid van levering kunnen geven. Bovendien rijden onze betrokken chauffeurs in verzorgde auto’s die optimaal zijn uitgerust om uw spoedtransport vlekkeloos uit te kunnen voeren.

snel pakket versturen

Mogelijkheden spoedtransport

Bij ACE Courier & Transport bieden we diverse mogelijkheden aan. Voor spoedtransport kunt u kiezen uit volgende opties:

  • Same Day Courier: uw zending wordt dezelfde dag nog geleverd door de spoedkoerier.
  • Basis Courier: uw zending wordt binnen 4 uur afgeleverd door de spoedkoerier.
  • Fast Courier: heeft uw zending echt haast, dan is dit een goede oplossing. Met deze optie is uw zending binnen no-time op de plaats van bestemming.

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van wat wij voor u kunnen betekenen. Geef bij het aanmelden van uw zending aan welke optie uw voorkeur heeft. Twijfelt u wat voor uw zending het beste is, neem dan contact op met onze adviseurs en ontvang van ACE Courier & Transport een advies op maat.

Tevreden klanten

ikea
medische spoed transport
spoed koerierdienst
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport

Tevreden klanten

ikea
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport
spoed koerierdienst
medische spoed transport

Waarom ACE

  • 30 jaar ervaring in sneltransport
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Specialist in breekbare zendingen
  • Wij bezorgen altijd op tijd
  • Nationaal en internationaal
Contact opnemen

Neem contact op.

Naam*

Reviews

94 beoordelingen 8,8/10

spoed koerierdienst

Wij hebben zeer goede ervaringen met ACE Courier & Transport. Wij maken regelmatig gebruik van de service van ACE en hebben tot nu toe geen enkele klacht. Ze zijn altijd te bereiken, snel ter plaatsen en leveren onze producten netjes af. Complimenten namens Taartenwinkel.nl!

Taartenwinkel.nl
spoed koerierdienst

Moesten met spoed dezelfde middag nog 3 grote 65″ schermen op verrijdbaar onderstel van Den Bosch naar Amsterdam vervoeren. Via Google bij Ace uitgekomen en na een belletje kon het direct geregeld worden, inclusief retourtransport de volgende dag. Prima ervaring dus!

SAP Nederland B.V.
spoed koerierdienst

Ruim een jaar ervaringen opgedaan met ACE. Duidelijke afspraken, goede communicatie, meedenken in oplossingen. Snel duidelijkheid waar zendingen zijn (onderweg) Betrouwbare partner.

Dianthus BV