Spoedzending

Zekerheid van vertrek tot aankomst

bel 088 1200 120

Spoed

Uw zending is binnen no time op de plaats van bestemming

bel 088 1200 120

Transport voor Webshops

Wij ondersteunen uw webshop in het gehele logistieke proces

Meer info

Internationaal

Uw zendingen worden supersnel wereldwijd geleverd.

Internationaal

Uw spoedzending goed geregeld

Heeft u een spoedzending die snel van A naar B gebracht moet worden? Bijvoorbeeld een pakket, document of een zending van grotere omvang? Bij ACE Courier & Transport bent u aan het juiste adres. Neem direct contact met ons op door te bellen naar 088 1200 120 en wij zorgen ervoor dat de gewenste zending zo snel mogelijk opgehaald wordt en op plaats van bestemming wordt afgeleverd.

spoed post

Specialist in spoedzending

Bij een spoedzending, spoedtransport of inzet van een spoedkoerier moet de zending rechtstreeks, zonder overslag of vertraging, bij de plaats van bestemming worden afgeleverd. Wanneer u ons belt, sturen wij zo spoedig mogelijk een koerier naar u toe. Van enveloppes tot zware pallets, wij zorgen voor het juiste vervoer en dat uw spoedzending direct bij de ontvanger wordt afgeleverd.

Uw zending wordt altijd door ons persoonlijk afgeleverd. Bovendien wordt uw spoedzending nauwlettend gevolgd door onze transportplanning. Mochten er eventuele calamiteiten voordoen, dan kunnen we direct bijsturen en indien nodig contact met u opnemen. Dit in combinatie met ons real time GPS-tracking systeem en ons transport management systeem Mendrix zorgt ervoor dat uw zending bij ons in goede handen is.

Waarom kiezen voor ACE

30 jaar ervaring in spoedzending

ACE Courier & Transport heeft inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring op de teller staan in de koeriersbranche, met als expertise spoedzendingen en transport van afwijkende pakketten. ACE is de logistieke partner die u inschakelt als kwaliteit een must is.

7 dagen per week, 24 uur per dag

Onze centrale planning is 24 uur per dag, 7 per week bereikbaar zodat u ons ook kunt inzetten buiten kantoortijden. Vanaf de centrale worden onze spoedkoeriers en partners aangestuurd en samen zorgen we ervoor dat uw zending op de afgesproken tijd en tegen het voordeligste tarief op de plaats van bestemming wordt afgeleverd.

Nationaal en internationaal

Vanuit onze vestigingen in IJsselstein en Waalre bedienen wij heel Nederland én hebben wij aansluiten op ons Europees netwerk. Dus moet uw spoedzending internationaal vervoerd worden, dan zorgen wij voor een koeriersdienst die aansluit op uw wensen.

Expert in kwetsbare zendingen

U moet er altijd op kunnen vertrouwen dat uw zending onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomt. Het kan namelijk gaan om een waardevolle, breekbare of kwetsbare inhoud. ACE is uw beste keuze. Uw zending gaat bij ons niet over lopende banden, dus de kans dat uw pakket beschadigd of zoek raakt is vrijwel nihil.

Wij bezorgen altijd op tijd

ACE Koeriers heeft een eigen wagenpark, eigen medewerkers en beschikt over eigen op- en overslagfaciliteiten. Hierdoor kunnen wij zekerheid van levering geven. Bovendien rijden onze betrokken chauffeurs in verzorgde auto’s die optimaal zijn uitgerust om uw spoedtransport vlekkeloos uit te kunnen voeren.

snel pakket versturen

Mogelijkheden voor uw spoedzending

Bij ACE Courier & Transport bieden we diverse mogelijkheden aan. Voor spoedzendingen kunt u kiezen uit volgende opties:

  • Same Day Courier: uw zending wordt dezelfde dag nog geleverd door de spoedkoerier.
  • Basis Courier: uw zending wordt binnen 4 uur afgeleverd door de spoedkoerier.
  • Fast Courier: heeft uw zending echt haast, dan is dit een goede oplossing. Met deze optie is uw zending binnen no-time op de plaats van bestemming.

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van wat wij voor u kunnen betekenen. Geef bij het aanmelden van uw spoedzending aan welke optie uw voorkeur heeft. Twijfelt u wat voor uw zending het beste is, neem dan contact op met onze adviseurs en ontvang van ACE Courier & Transport een advies op maat.

Tevreden klanten

ikea
medische spoed transport
spoed koerierdienst
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport

Tevreden klanten

ikea
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport
spoed koerierdienst
medische spoed transport

Waarom ACE

  • 30 jaar ervaring in sneltransport
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Specialist in breekbare zendingen
  • Wij bezorgen altijd op tijd
  • Nationaal en internationaal
Contact opnemen

Neem contact op.

Naam*

Reviews

94 beoordelingen 8,8/10

spoed koerierdienst

Wij hebben zeer goede ervaringen met ACE Courier & Transport. Wij maken regelmatig gebruik van de service van ACE en hebben tot nu toe geen enkele klacht. Ze zijn altijd te bereiken, snel ter plaatsen en leveren onze producten netjes af. Complimenten namens Taartenwinkel.nl!

Taartenwinkel.nl
spoed koerierdienst

Moesten met spoed dezelfde middag nog 3 grote 65″ schermen op verrijdbaar onderstel van Den Bosch naar Amsterdam vervoeren. Via Google bij Ace uitgekomen en na een belletje kon het direct geregeld worden, inclusief retourtransport de volgende dag. Prima ervaring dus!

SAP Nederland B.V.
spoed koerierdienst

Ruim een jaar ervaringen opgedaan met ACE. Duidelijke afspraken, goede communicatie, meedenken in oplossingen. Snel duidelijkheid waar zendingen zijn (onderweg) Betrouwbare partner.

Dianthus BV