Auto inpakken voor de vakantie

auto-inpakken-voor-vakantie

Koerier gezocht?

Offerte aanvragen

Auto inpakken voor de vakantie

De zomervakantie staat voor de deur, dat betekent voor velen dat er autoritten naar zonnige bestemmingen op de planning staan! Bij ACE Koeriers weten wij alles over inpakken en vervoeren, en daarom delen wij onze tips over het inpakken voor de lange autorit. Deze handige tips helpen je aan extra comfort tijdens de autorit.

IK GA OP VAKANTIE EN IK NEEM MEE…

Bij een lange rit in de auto is het altijd handig om van tevoren te plannen wat je meeneemt. Wat zijn handige dingen om mee te nemen? Wij zetten een aantal handige reminders voor je op een rijtje. Lees hieronder wat je mee moet nemen op jouw autovakantie:

  • Een tote bag voor iedere persoon die meegaat. Hierin neem je spullen mee om jezelf of jouw passagiers bezig te houden tijdens de rit. Denk aan: elektronica, boeken, tijdschriften of speelgoed.
  • Een voedselbox (eventueel met koelfunctie) is een must have. Hierin neem je snacks mee voor onderweg. Heb je kinderen? Overweeg dan om de snacks van tevoren te verdelen in plastic doosjes. Zo voorkom je geruzie over wie meer of minder snacks heeft gehad!
  • Vergeet niet om plastic tasjes & tissues mee te nemen. Tasjes zijn handig als afvalzakje, en ook een echt een redder in nood, mocht er onverhoopt iemand wagenziek worden. Natte doekjes zijn ook handig om je handen mee schoon te maken na het snacken.

HOE PAK JE DE AUTO HANDIG IN?

Tijdens een lange autorit wil je natuurlijk alles goed bij de hand hebben. Besteed daarom ook even aandacht aan waar je je spullen stopt in de auto. Op deze manier weet je precies waar alles ligt en bespaar je jezelf een hoop frustratie.

  1. Bagage: tassen en koffers die je pas op bestemming nodig hebt laat je het best in de kofferbak. Verder is het ook nooit mis om wat extra snacks of drinken mee te nemen in de kofferbak, zodat je jouw voedselbox opnieuw kunt vullen wanneer die leeg is.
  2. Tote bags voor ‘de kinderen’: dit is natuurlijk de plek waar de kinderen vaak zitten tijdens familievakanties. Een uitstekende plek om de tote bags die je hebt voorbereid te plaatsen, zodat de kinderen goed bij hun kunnen.
  3. Tote bags voor de voorste passagier: dit is waar de voorste passagier zijn of haar tote bag kwijt kan. Je kunt hier kiezen voor een iets grotere tas zodat je spullen kunt meenemen voor jezelf én de bestuurder.
  4. Essentiële spullen voor alle passagiers: deze plek is goed bereikbaar voor alle passagiers. Daarmee ook de ideale plek voor de voedselbox en handige accessoires zoals powerbanks, oplaadkabels en tissues.

Kortom, het is allemaal niet zo ingewikkeld maar je moet er wel net aan denken. Begin op tijd met het inpakken, zodat je niets vergeet. Geniet van de vakantiekriebels en alvast veel succes met inpakken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.