Auto inpakken voor de vakantie

auto-inpakken-voor-vakantie

Auto inpakken voor de vakantie

Offerte aanvragen

Auto inpakken met deze tips

De zomervakantie staat voor de deur, dat betekent voor velen dat er autoritten naar zonnige bestemmingen op de planning staan! Bij ACE Koeriers weten wij alles over inpakken en vervoeren, en daarom delen wij onze tips over het inpakken voor de vakantie en lange autorit. Deze handige tips helpen u aan extra comfort tijdens de reis.

IK GA OP VAKANTIE EN IK NEEM MEE…

Bij een lange rit in de auto is het altijd handig om van tevoren te plannen wat u meeneemt. Wat zijn handige dingen om mee te nemen? Wij zetten een aantal handige reminders voor u op een rijtje. Lees hieronder wat u mee moet nemen op uw autovakantie:

  • Een tote bag voor iedere persoon die meegaat. Hierin neemt u spullen mee om uzelf of uw passagiers bezig te houden tijdens de rit. Denk aan: elektronica, boeken, tijdschriften of speelgoed.
  • Een voedselbox (eventueel met koelfunctie) is een must have. Hierin neemt u snacks mee voor onderweg. Heeft u kinderen? Overweeg dan om de snacks van tevoren te verdelen in plastic doosjes. Zo voorkomt u geruzie over wie meer of minder snacks heeft gehad!
  • Vergeet niet om plastic tasjes & tissues mee te nemen. Tasjes zijn handig als afvalzakje, en ook een echt een redder in nood, mocht er onverhoopt iemand wagenziek worden. Natte doekjes zijn ook handig om de handen mee schoon te maken na het snacken.

HOE PAKT U DE AUTO HANDIG IN?

Tijdens een lange autorit wilt u natuurlijk alles goed bij de hand hebben. Besteed daarom ook even aandacht aan waar u uw spullen stopt in de auto. Op deze manier weet u precies waar alles ligt en bespaart u uzelf een hoop frustratie.

  1. Bagage: tassen en koffers die u pas op bestemming nodig hebt laat u het best in de kofferbak. Verder is het ook nooit mis om wat extra snacks of drinken mee te nemen in de kofferbak, zodat u uw voedselbox opnieuw kunt vullen wanneer die leeg is.
  2. Tote bags voor ‘de kinderen’: dit is natuurlijk de plek waar de kinderen vaak zitten tijdens familievakanties. Een uitstekende plek om de tote bags die u heeft voorbereid te plaatsen, zodat de kinderen goed bij hun kunnen.
  3. Tote bags voor de voorste passagier: dit is waar de voorste passagier zijn of haar tote bag kwijt kan. U kunt hier kiezen voor een iets grotere tas zodat u spullen kunt meenemen voor uzelf én de bestuurder.
  4. Essentiële spullen voor alle passagiers: deze plek is goed bereikbaar voor alle passagiers. Daarmee ook de ideale plek voor de voedselbox en handige accessoires zoals powerbanks, oplaadkabels en tissues.

Kortom, het is allemaal niet zo ingewikkeld maar u moet er wel net aan denken. Begin op tijd met het inpakken, zodat u niets vergeet. Geniet van de vakantiekriebels en alvast veel succes met inpakken!