Koerier voor afwijkende pakketten

Bent u op zoek naar een koerier voor afwijkende pakketten? Is uw pakket bijvoorbeeld te lang, te zwaar, te kwetsbaar of te kostbaar om door een traditionele pakketdienst vervoerd te worden? Verzend uw afwijkende pakketten met ACE! 

Wij zijn 24/7 bereikbaar zodat u ons ook kunt u inzetten buiten kantoortijden. We beschikken over gediplomeerde medewerkers, een eigen wagenpark en eigen op- en overslag faciliteiten. 

In combinatie met ons realtime GPS-tracking systeem en Transport Management Systeem Mendrix kunt u erop vertrouwen dat uw zending onbeschadigd en op de afgesproken tijd op de plaats van bestemming, nationaal én internationaal, aankomt.

Als kwaliteit en zekerheid een ‘must’ is, verzend uw afwijkende pakketten dan met ACE! 

Ik zoek een transportpartner voor:

Transport voor afwijkende pakketten

Elk pakket is anders. Soms is een pakket te lang, te zwaar, te kwetsbaar of misschien wel te kostbaar om door een traditionele pakketdienst vervoerd te worden. Wanneer uw bedrijf afwijkende pakketten wil versturen en kwaliteit en zekerheid hierbij een must is, is ACE de partner waar u naar op zoek bent. Wij verzenden niet alleen pakketten voor bedrijven, maar ook voor particulieren.

Betrouwbare partner

Wij vervoeren al zendingen sinds 1990 en zijn dan ook dé expert in ons vakgebied. ACE Koeriers is in te schakelen voor verschillende soorten transport. Van spoedzendingen tot zware pakketten en internationaal vervoer, wij draaien er onze hand niet voor om. Onze betrouwbare, ervaren en flexibele koeriers staan voor u klaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Soorten pakketten

Afwijkende pakketten komen in verschillende soorten en maten. Bij ACE helpen we u graag bij het transport van zowel te grote, te lange of te zware pakketten. Bovendien zorgen onze ervaren koeriers ervoor dat ook breekbare of kostbare pakketten onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomen.

Zending opgehaald

Wij komen uw zending op de door u aangegeven locatie ophalen. Hierna ontvangt u van ons een track en trace.

Sorteren

Bij zendingen zonder spoed gaat het pakket eerst naar ons warenhuis voor tijdelijke opslag tot het geleverd wordt.

Snel geleverd

Op de dag van bezorging ontvangt u een melding over het tijdvak van de levering. Dit kan ook een afgesproken tijd zijn.

Meteen een offerte aanvragen

Tevreden klanten

Waarom ACE

  • 30 jaar ervaring in transport
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Specialist in afwijkende pakketten
  • Wij bezorgen altijd op tijd
  • Nationaal en internationaal

Stel gerust uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*