Grote, zware en lange pakketten 

Uw zending met afwijkende maten van A tot Z verzorgd.

Vraag offerte aan

Logistiek voor
webshops 

Fulfilment en warehousing in vertrouwde handen.

Webshop logistiek

Distributie in Nederland & België

Eigen distributienetwerk in heel Nederland en België

Meer informatie

Speciaal transport bij ACE

Als een pakket te lang, te zwaar, te kwetsbaar of te kostbaar is om door een traditionele pakketdienst te worden vervoerd, kunt u rekenen op ACE Courier & Transport. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij de toonaangevende experts op het gebied van speciaal transport. Ook medisch transport en spoeddiensten horen daarbij. Dankzij ons eigen distributienetwerk verzorgen wij de verzending van grote, zware en/of lange pakketten in heel Nederland en België. U kunt altijd op ons vertrouwen en bij ons terecht voor al uw transportwensen.

Ik zoek een transportpartner voor

Betrouwbare partner

Met een geschiedenis die teruggaat tot 1990, hebben wij ruime ervaring in het vervoeren van zendingen, waardoor wij uitgroeiden tot dé specialist in ons vakgebied. U kunt op ons vertrouwen voor een breed scala aan transportdiensten. Of het nu gaat om spoedzendingen, afwijkende pakketten of internationaal vervoer, wij hebben de expertise en capaciteit om aan speciaal transport te voldoen. Onze betrouwbare, ervaren en flexibele koeriers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat om u van dienst te zijn.

Geavanceerd Track & Trace systeem

Met ons geavanceerde Track & Trace systeem kunt u uw zending in real-time volgen, zowel voor uzelf als voor het afleveradres van uw goederen. Via onze gebruiksvriendelijke online portal kunt u inloggen en gedetailleerde informatie verkrijgen over de verwachte levertijd van uw zending. Daarnaast bieden we een handige kaartweergave waarmee u de exacte locatie van de chauffeur kunt bekijken. Ons toegewijde planteam heeft te allen tijde toegang tot de status van uw zending, waardoor ze samen met de chauffeur direct kunnen ingrijpen bij eventuele onvoorziene omstandigheden. Op deze manier kunnen we altijd snel reageren en de beste oplossingen bieden voor een soepele afhandeling van uw zending.

Het belang van realtime tracking bij spoedleveringen

Soorten speciaal transport

Bij ACE begrijpen we dat afwijkende pakketten in verschillende vormen en maten kunnen voorkomen. Daarom staan we altijd klaar om u te helpen bij het vervoeren van pakketten die te groot, te lang of te zwaar zijn. Onze ervaren koeriers zetten zich in om ervoor te zorgen dat zelfs breekbare of kostbare pakketten veilig en onbeschadigd op hun bestemming aankomen. U kunt op ons vertrouwen voor een zorgvuldig en betrouwbaar transport van uw afwijkende pakketten. We nemen uw wensen serieus en leveren de hoogste kwaliteit service om ervoor te zorgen dat uw pakketten veilig worden behandeld en op tijd worden afgeleverd.

Zending opgehaald

Wij komen uw zending op de door u aangegeven locatie ophalen. Hierna ontvangt u van ons een track en trace.

Sorteren

Bij zendingen zonder spoed gaat het pakket eerst naar ons warenhuis voor tijdelijke opslag tot het geleverd wordt.

Snel geleverd

Op de dag van bezorging ontvangt u een melding over het tijdvak van de levering. Dit kan ook een afgesproken tijd zijn.

Meteen een offerte aanvragen

Tevreden klanten

Waarom ACE

  • 30 jaar ervaring in transport
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Specialist in grote, zware en lange pakketten
  • Eigen distributienetwerk in Nederland & België
  • Geavanceerde realtime Track & Trace
  • Retourservice
  • Wij bezorgen altijd op tijd
  • Nationaal en internationaal
Offerte aanvragen

Heeft u een logistieke vraag?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*