Verhuisservice

Offerte aanvragen

Verhuiswagen huren met chauffeur

Gaat u binnenkort verhuizen? Dan bent u met de verhuisservice van ACE Courier & Transport een stuk voordeliger uit dan wanneer u een verhuisbedrijf in zou huren. Bij ons huurt u voordelig een auto met chauffeur, die uw spullen veilig en snel op de plaats van bestemming brengt. De chauffeur helpt u met het in- en uitladen en het naar binnen tillen van uw spullen. Ook het leveren op de 3e verdieping is geen probleem. Dankzij onze jarenlange ervaring in het transport van goederen, kunt u bij het vervoer en de levering van ieder type vracht op ons rekenen!

Wij helpen u met uw verhuizing wanneer het ú uitkomt. U kunt daarom 7 dagen per week van onze verhuisservice gebruik maken.

Bel 088 1200 120
verhuisservice ACE Courier & Transport

Uurtarieven wagen inclusief chauffeur huren

Kleine bestelauto L1H1: € 42,50 per uur

Grote bestelauto L3H2: € 49,- per uur

Bestelbus met laadbak en laadklep: € 65,- per uur

Vrachtwagen met laadklep: € 75,- per uur

Let op, indien u een wagen inclusief chauffeur wilt huren, dient u minimaal 3 uur af te nemen.

Deze prijzen zijn inclusief BTW, brandstof, kilometers, 2 steekkarren, 20 verhuisdekens, spanbanden en sjouwhulp van de chauffeur. Indien u een extra sjouwer/inpakker nodig heeft, dan betaalt u € 25,- per uur. 

Reserveer direct

Wanneer u kiest voor ACE Courier & Transport, dan kiest u voor kwaliteit en service. Met een volledig eigen wagenpark, eigen medewerkers en eigen op- en overslagfaciliteiten bieden wij een breed scala aan koeriersdiensten aan en zijn wij een bekende naam in de koerierswereld geworden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 088 1200 120 of ons contactformulier. U kunt de verhuisservice ook direct bestellen.

Meteen een offerte aanvragen

Naam*

Hoe snel afgeleverd?*

Verpakking*


Gewicht*

Ophaaladres


Afleveradres

Nieuwsbrief
Privacybeleid*

Tevreden klanten

Tevreden klanten

Waarom ACE

  • 30 jaar ervaring in sneltransport
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Specialist in breekbare zendingen
  • Wij bezorgen altijd op tijd
  • Nationaal en internationaal
Contact opnemen

Neem contact op.

Naam*