Elektrisch en waterstof: de toekomst voor ACE

Elektrisch en waterstof: de toekomst voor ACE

Elektrisch en waterstof: de toekomst voor ACE 

Duurzaamheid en milieubewustzijn wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Daardoor staan niet alleen particulieren, maar ook bedrijven voor de uitdaging om hun activiteiten te heroverwegen en milieuvriendelijke alternatieven te omarmen. Voor ACE Koeriers, een koeriersbedrijf dat zich richt op efficiënte en betrouwbare bezorgdiensten, is het duidelijk dat de toekomst van onze voertuigen elektrisch en waterstof is. Vanaf 2028 wordt het voor ons noodzakelijk om volledig over te stappen op elektrische of waterstofvoertuigen. We vertellen je graag meer over waarom deze ontwikkeling cruciaal is en welke voordelen het biedt.

Milieubewustzijn en duurzaamheid

We zijn ons als maatschappij steeds meer bewust van de impact van conventionele brandstoffen op het milieu. Uitlaatgassen van voertuigen dragen bij aan luchtvervuiling en klimaatverandering. Door de overgang te maken naar elektrisch of waterstof kunnen wij als koeriersbedrijf onze ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleinen. Deze alternatieve brandstoffen stoten namelijk geen schadelijke emissies uit, waardoor de luchtkwaliteit verbetert en de CO2-uitstoot wordt verminderd.

Wet- en regelgeving

Wereldwijd zijn overheden bezig met het opstellen van strengere regelgeving met betrekking tot emissies en milieubescherming. Diverse steden overwegen al verboden voor diesel- en benzinevoertuigen binnen hun centra. Door vooruit te lopen op deze regels en over te stappen op schone energie, kunnen wij al voldoen aan de toekomstige wetten zonder dat dat invloed heeft op onze transport.

Technische vooruitgang

De technologie achter elektrische en waterstofvoertuigen verbetert voortdurend. Batterijen worden krachtiger en goedkoper, waardoor elektrische voertuigen verder kunnen rijden. Ook de waterstoftechnologie wordt steeds beter, met efficiëntere brandstofcellen en infrastructuur voor de productie en distributie van waterstof. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en prestatie van de nieuwe voertuigen alleen maar zal toenemen.

Duurzaamheid als drijvende kracht

Steeds meer consumenten en bedrijven geven de voorkeur aan bedrijven die op een milieuvriendelijke manier opereren. Door de overstap te maken naar de nieuwe voertuigen kunnen wij nieuwe kansen en mogelijkheden creëren, zowel particulier als zakelijk.

We verheugen ons erop om duurzaamheid als onze voornaamste drijfveer te omarmen. Wat kunnen wij voor u, of uw onderneming, betekenen?

ACE Koeriers: de oplossing voor al uw zendingen

Of uw zending nu klein, groot of afwijkend is, de koeriers van ACE Courier & Transport kunnen het aan. We zijn in staat om zendingen tot 10 ton veilig en op tijd af te leveren. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het vervoeren van fragile producten. Ons ervaren team zorgt ervoor dat zelfs de meest delicate producten in uitstekende staat aankomen. Ook als spoedkoerier zijn wij de juiste partner.

  • 30 jaar ervaring in transport
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Specialist in grote, zware en lange pakketten
  • Eigen distributienetwerk in Nederland & België
  • Geavanceerde realtime Track & Trace
  • Retourservice
  • Wij bezorgen altijd op tijd
  • Nationaal en internationaal

Twijfelt u wat het beste bij uw situatie past, neem dan contact op met onze adviseurs en ontvang van ACE Courier & Transport een advies op maat.