Gekoelde horeca producten

Koeltransport waarborgt de houdbaarheid en smaak van uw producten.

Vraag offerte aan

Medisch pakket verzenden

Uw zending met medisch apparatuur of disposables van A tot Z verzorgd.

Medisch verzenden

Medisch pakket laten ophalen

Gespecialiseerd in het ophalen van gebruikt en besmet apparatuur.

Medisch ophalen

Koeltransport bij ACE

Voor het vervoer van goederen die onder gekoelde omstandigheden moeten blijven, biedt ons koeltransport de oplossing. Met zorg wordt uw product op een constante temperatuur gehouden, en onze koerier is 24/7 beschikbaar om uw zending met spoed naar de eindbestemming te brengen. Deze service is geschikt voor zowel nationale als internationale zendingen binnen Nederland en Europa. Ladingen tot 500 kg worden direct verzonden. Zwaardere zendingen worden op aanvraag geleverd. Uw zending wordt real-time via GPS gevolgd, zodat wij u altijd op de hoogte kunnen houden van de status.

Ons koeltransport zorgt ervoor dat de goederen worden vervoerd tussen de 2 en 25 graden Celsius, waardoor het ideaal is voor medisch transport of producten gerelateerd aan de horeca. Wilt u meer informatie over ons koeltransport? Dan kunt u contact met ons opnemen via 088 1200 120 of gebruik maken van ons contactformulier.

Meteen een offerte aanvragen

Betrouwbare partner

Met een geschiedenis die teruggaat tot 1990, hebben wij ruime ervaring in het vervoeren van zendingen, waardoor wij uitgroeiden tot dé specialist in ons vakgebied. U kunt op ons vertrouwen voor een breed scala aan transportdiensten. Of het nu gaat om spoedzendingen, afwijkende pakketten of internationaal vervoer, wij hebben de expertise en capaciteit om aan speciaal transport te voldoen. Onze betrouwbare, ervaren en flexibele koeriers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat om u van dienst te zijn.

Geavanceerd Track & Trace systeem

Met ons geavanceerde Track & Trace systeem kunt u uw zending in real-time volgen, zowel voor uzelf als voor het afleveradres van uw goederen. Via onze gebruiksvriendelijke online portal kunt u inloggen en gedetailleerde informatie verkrijgen over de verwachte levertijd van uw zending. Daarnaast bieden we een handige kaartweergave waarmee u de exacte locatie van de chauffeur kunt bekijken. Ons toegewijde planteam heeft te allen tijde toegang tot de status van uw zending, waardoor ze samen met de chauffeur direct kunnen ingrijpen bij eventuele onvoorziene omstandigheden. Op deze manier kunnen we altijd snel reageren en de beste oplossingen bieden voor een soepele afhandeling van uw zending.

Het belang van realtime tracking bij spoedleveringen

Soorten speciaal transport

Bij ACE begrijpen we dat afwijkende pakketten in verschillende vormen en maten kunnen voorkomen. Daarom staan we altijd klaar om u te helpen bij het vervoeren van pakketten die te groot, te lang of te zwaar zijn. Onze ervaren koeriers zetten zich in om ervoor te zorgen dat zelfs breekbare of kostbare pakketten veilig en onbeschadigd op hun bestemming aankomen. U kunt op ons vertrouwen voor een zorgvuldig en betrouwbaar transport van uw afwijkende pakketten. We nemen uw wensen serieus en leveren de hoogste kwaliteit service om ervoor te zorgen dat uw pakketten veilig worden behandeld en op tijd worden afgeleverd.

Zending opgehaald

Wij komen uw zending op de door u aangegeven locatie ophalen. Hierna ontvangt u van ons een track en trace.

Sorteren

Bij zendingen zonder spoed gaat het pakket eerst naar ons warenhuis voor tijdelijke opslag tot het geleverd wordt.

Snel geleverd

Op de dag van bezorging ontvangt u een melding over het tijdvak van de levering. Dit kan ook een afgesproken tijd zijn.

Tevreden klanten

Waarom ACE

  • 30 jaar ervaring in transport
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Specialist in grote, zware en lange pakketten
  • Eigen distributienetwerk in Nederland & België
  • Geavanceerde realtime Track & Trace
  • Retourservice
  • Wij bezorgen altijd op tijd
  • Nationaal en internationaal
Offerte aanvragen

Heeft u een logistieke vraag?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*