Logistiek uitbesteden

Offerte aanvragen

Logistiek voor uw webshop uitbesteden

Bij een eigen webshop komt veel kijken, u bent met van alles bezig. Niet alleen met de marketing en communicatie van het bedrijf, maar het inpakken en verzenden is ook van belang. Zeker als u waardevolle en/of breekbare producten in de verkoop heeft, dan is het logistieke traject niet zo makkelijk. De meeste webshopeigenaren zouden graag het gehele traject uitbesteden, zodat ze zich zelf kunnen richten op de groei van hun webshop. Wij van ACE Courier & Transport is de ideale logistieke partner voor fulfilment.

Bel 088 1200 120
logistiek uitbesteden

Verzorging van volledig logistiek traject

De bezorgservice die we leveren heeft een duidelijk concept. Wilt u grotere pakketten verzenden die niet in de reguliere pakketdienst passen? Dan leveren wij van ACE Courier & Transport deze zelf uit. Bij de kleinere pakketten kunnen we desgewenst verzenden met de pakketdienst naar uw keuze. U kunt zelf kiezen of u uw zendingen door ons laat ophalen of dat ze rechtstreeks bij ons worden aangeleverd. Wij gaan samen met onze IT-afdeling, zo kunnen wij uw webwinkel koppelen aan ons TMS. Zo hoeft u hier verder niet naar om te kijken. Onze helpdesk zorgt voor de communicatie met uw klanten dat kan per mail zijn of telefonisch zijn.

Wilt u meer informatie hebben over de opties die wij bieden voor uw webshop? Neem dan contact op met onze sales afdeling op sales@acekoeriers.nl of op nummer 088 1200 120.

Samen maken wij uw webshop tot een succes!

Uitbesteding logistiek voor winkels

Wij doen niet alleen voor webshops de bezorgservice, maar ook voor fysieke winkels. Dit komt in de meeste gevallen goed uit. Als uw klanten een groot product hebben aangeschaft wat lastig door hun zelf te vervoeren is, dan kunnen wij van ACE Courier & Transport daarbij helpen! Wij brengen alle grotere producten, zoals meubels, koelkasten of andere producten naar het gewenste adres. Op deze manier worden uw klanten altijd goed geholpen en hoeft u zich geen zorgen te maken over het logistieke traject.

Meteen een offerte aanvragen

Tevreden klanten

ikea
medische spoed transport
spoed koerierdienst
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport

Tevreden klanten

ikea
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport
spoed koerierdienst
medische spoed transport

Waarom ACE

  • 30 jaar ervaring in sneltransport
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Specialist in breekbare zendingen
  • Wij bezorgen altijd op tijd
  • Nationaal en internationaal
Contact opnemen

Neem contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*