Webshop logistiek

Offerte aanvragen

Logistiek voor uw webshop uitbesteden

Bij een eigen webshop komt veel bij kijken, dan bent u met van alles bezig. Niet alleen met de verkoop, maar ook met het verzenden en inpakken van uw zendingen. Het is van belang dat de verzending goed en onbreekbaar wordt vervoerd, vooral als u waardevolle en/of breekbare producten verkoopt. Dan is het logistieke traject niet altijd even snel geregeld. De meeste webshopeigenaren willen dan ook graag het hele traject uitbesteden, zodat ze zich zelf kunnen richten op de groei van hun webshop. ACE Courier & Transport is de logistieke partner voor fulfilment.

Bel 088 1200 120
Webshop logistiek door ACE Koeriers

Verzorging van volledig logistiek traject

Heeft u een te grote zending voor een reguliere pakketdienst? Dan leveren wij deze zelf uit. De bezorgdienst die wij leveren heeft een duidelijk concept. Wij leveren uw zendingen naar het gewenste adres. Bij kleine pakketten kunnen we desgewenst verzenden met de pakketdienst die u wilt. Verder heeft u de keuze of u uw zendingen door ons laat ophalen of direct bij ons laat aanleveren. Via onze IT-afdeling kunnen wij uw webshop koppelen aan ons TMS. Dan hoeft u er verder niet meer naar om te kijken. De helpdesk verzorgt voor u de communicatie met uw klanten, dit kan naar keuze per mail of telefonisch zijn.

Wilt u meer informatie hebben over de opties die we bieden voor uw webshop? Neem dan contact op met onze sales afdeling op sales@acekoeriers.nl of op nummer 088 1200 120.

Samen maken wij uw webshop tot een succes!

Uitbesteding logistiek voor winkels

U kunt bij ons niet alleen logistiek voor uw webshop uitbesteden, maar ook voor fysieke winkels bieden wij onze bezorgservice aan. Het is handig om de producten die te groot zijn en klanten niet zelf kunnen vervoeren, maar dat we de producten kunnen vervoeren dat kan gaan om meubels, koelkasten of andere producten. Wij leveren alles naar ieder gewenst adres. Zo worden uw klanten goed geholpen bij het vervoeren van producten. U heeft verder geen zorgen over het logistieke traject. Wij rijden met uw klanten mee en verzorgen de afrekening aan de deur.

Meteen een offerte aanvragen

Tevreden klanten

ikea
medische spoed transport
spoed koerierdienst
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport

Tevreden klanten

ikea
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport
spoed koerierdienst
medische spoed transport

Waarom ACE

  • 30 jaar ervaring in sneltransport
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Specialist in breekbare zendingen
  • Wij bezorgen altijd op tijd
  • Nationaal en internationaal
Contact opnemen

Neem contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*