4 handige verhuistips

Koerier gezocht?

Offerte aanvragen

4 handige verhuistips

 

Verhuizen is leuk en spannend, het inpakken soms iets minder. Jezelf motiveren om te beginnen met inpakken is soms erg lastig. Het betrekken van je nieuwe woning daarentegen kan weer heel motiverend werken. Goed voorbereid verhuizen maakt alles gemakkelijker, en maakt het inpakken juist een leuke bezigheid. Lees nu onze tips en begin met het inpakken van jouw dozen!

 

BEGIN VROEG MET VOORBEREIDEN OP DE VERHUIZING

Voor de hand liggend? Jazeker, maar dat maakt deze tip niet minder belangrijk. Sterker nog: op tijd beginnen is de allerbelangrijkste tip. Je eerste aankoopt horen de verhuisdozen te zijn. Hiermee dwing je jezelf om te inventariseren hoeveel je moet inpakken. Plan ruim van te voren tijd in om in te pakken. Zo voorkom je dat je de avond voor de verhuizing tot na middernacht aan het inpakken bent en begin je fit aan de verhuisdag.

PAK JE SPULLEN PER KAMER IN & GEBRUIK KLEURLABELS

Vooruit plannen tijdens de verhuizing bespaart je naderhand veel werk. Pak je spullen per kamer in en gebruik kleur- of tekst labels voor iedere kamer. Zo weet je bij het uitpakken precies bij welke kamer iedere doos of zak hoort. Per kamer kun je vervolgens ook de essentiële spullen die je veel gebruikt in een aparte doos doen, zodat je deze op de eerste dag makkelijk kunt vinden.

GA OP VAKANTIE NAAR JE NIEUWE WONING

Pak een tas in met al je benodigdheden voor een weekend. Denk aan dingen zoals kleren, douche- en toiletspullen of medicijnen. ‘Waarom heb ik dit nodig?’, vraag je je nu misschien af. Simpel: bij een verhuizing gaat niet altijd alles zoals gepland. Is je kast niet op tijd opgebouwd? Of mocht je onverhoopt nog niet in je nieuwe woning kunnen slapen? Dan heb je al jouw benodigdheden al klaar liggen.

BREEKBARE SPULLEN INPAKKEN EN BESCHERMEN

Spullen zoals bloempotten en servies zijn lastig te vervoeren, juist omdat ze zo breekbaar zijn. Daar is gelukkig een goede oplossing voor. Wikkel je breekbare spullen in kleren of handdoeken om schokken te dempen. Een goede vuistregel is: zwaardere spullen onderin de doos, en de lichtere spullen bovenin. Zo voorkom je dat door het gewicht spullen die onderin de doos zitten kapot gaan.

Sta jij op het punt om te verhuizen? Wij helpen je graag. Bij ACE Koeriers huur je voordelig een verhuiswagen met chauffeur. De chauffeur helpt je indien gewenst met het in- en uitladen van je spullen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.