4 handige verhuistips

4 handige verhuistips

Offerte aanvragen

Verhuiskoerier gezocht?

Verhuizen is leuk en spannend, het inpakken soms iets minder. Uzelf motiveren om te beginnen met inpakken is soms erg lastig. Het betrekken van uw nieuwe woning daarentegen kan weer heel motiverend werken. Goed voorbereid verhuizen maakt alles gemakkelijker, en maakt het inpakken juist een leuke bezigheid. Lees nu onze verhuistips en begin met het inpakken van uw dozen!

BEGIN VROEG MET VOORBEREIDEN OP DE VERHUIZING

Voor de hand liggend? Jazeker, maar dat maakt deze tip niet minder belangrijk. Sterker nog: op tijd beginnen is de allerbelangrijkste tip. Uw eerste aankoopt horen de verhuisdozen te zijn. Hiermee dwingt u uzelf om te inventariseren hoeveel u moet inpakken. Plan ruim van te voren tijd in om in te pakken. Zo voorkomt u dat u de avond voor de verhuizing tot na middernacht aan het inpakken bent en begint u fit aan de verhuisdag.

PAK UW SPULLEN PER KAMER IN & GEBRUIK KLEURLABELS

Vooruit plannen tijdens de verhuizing bespaart u naderhand veel werk. Pak uw spullen per kamer in en gebruik kleur- of tekst labels voor iedere kamer. Zo weet u bij het uitpakken precies bij welke kamer iedere doos of zak hoort. Per kamer kunt u vervolgens ook de essentiële spullen die u veel gebruikt in een aparte doos doen, zodat u deze op de eerste dag makkelijk kunt vinden.

GA OP VAKANTIE NAAR UW NIEUWE WONING

Pak een tas in met al uw benodigdheden voor een weekend. Denk aan dingen zoals kleren, douche- en toiletspullen of medicijnen. ‘Waarom heb ik dit nodig?’, vraagt u zich nu misschien af. Simpel: bij een verhuizing gaat niet altijd alles zoals gepland. Is uw kast niet op tijd opgebouwd? Of mocht u onverhoopt nog niet in uw nieuwe woning kunnen slapen? Dan heeft u al uw benodigdheden al klaar liggen.

BREEKBARE SPULLEN INPAKKEN EN BESCHERMEN

Spullen zoals bloempotten en servies zijn lastig te vervoeren, juist omdat ze zo breekbaar zijn. Daar is gelukkig een goede oplossing voor. Wikkel uw breekbare spullen in kleren of handdoeken om schokken te dempen. Een goede vuistregel is: zwaardere spullen onderin de doos, en de lichtere spullen bovenin. Zo voorkomt u dat door het gewicht spullen die onderin de doos zitten kapot gaan.

Staat u op het punt om te verhuizen? Wij helpen u graag. Bij ACE Koeriers huurt u voordelig een verhuiswagen met chauffeur. De chauffeur helpt u indien gewenst met het in- en uitladen van uw spullen.