ACE bezorgt picknicktafels

ACE bezorgt picknicktafels

ACE bezorgt picknicktafels

Offerte aanvragen

Logistieke partner gezocht?

De besteprijsshop.nl verkoopt kwalitatief hoogwaardige picknicktafels tegen scherpe prijzen. Een van de sterke punten van de besteprijsshop.nl is een razendsnelle levering.

Om de standaard levertijd zo kort mogelijk te houden – en tegen een kleine meerprijs ook met spoed te kunnen leveren – was er behoefte aan een flexibele transporteur in het midden van het land.

ACE Courier & Transport kon deze service bieden. Wij zijn gevestigd in het midden van het land en kunnen daarom in de door besteprijsshop.nl gewenste snelheid bij ieder adres bezorgen. Daarnaast hebben wij de beschikking over een eigen warehouse, waardoor wij in staat zijn om de tafels te stallen en razendsnel bij de klanten te leveren.

Wij beschikken over lichte vrachtwagens en grote bestelbussen die zonder problemen in woonwijken kunnen lossen. Ook zogenaamde spoedzendingen die sneller geleverd dienen te worden zijn voor ACE geen probleem. Door onze snelle leverservice kunnen de picknicktafels de dag na bestelling al in de tuin staan!

Klik hier om een kijkje te nemen op de website van besteprijsshop.nl