Groot of zwaar pakket versturen

Grote of zware pakketten versturen

Grote of zware pakketten versturen

Offerte aanvragen

Koerier voor zwaar pakket versturen

ACE: Uw partner voor de logistiek van uw webshop

Het succes van een webshop staat of valt met een goede logistiek. Een snelle levertijd betekent een tevreden klant. Dat willen we natuurlijk allemaal! ACE Koeriers is gespecialiseerd in een groot of zwaar pakket versturen.

Het grote voordeel is het directe contact dat wij met uw klant hebben. Zo zorgen wij ervoor dat het pakket op de juiste locatie, en op het afgesproken tijdstip bezorgd wordt. De klant hoeft niet de hele dag thuis te blijven, wij geven van tevoren aan hoe laat we komen en kunnen desgewenst een uurtje van tevoren bellen. Bovendien kunnen wij de betaling voor u verzorgen. Consumenten kunnen namelijk het bedrag pinnen aan de deur. Makkelijker kan het niet.

Met het Transport Management Systeem van ACE heeft u grip op uw zendingen. U kunt bijvoorbeeld zelf uw opdrachten invoeren, tarieven opvragen, vrachtbrieven uitdraaien, etc. Ook kunt u hier de status van uw zendingen bekijken en de aflever-gegevens controleren. Zo houdt u altijd overzicht wat er met de pakketten gebeurt en wanneer ze afgeleverd worden.

Heeft u ook producten die wij kunnen bezorgen bij uw klanten? Neem dan gerust contact met ons op. Vul de online offerte in of bel 088 1200 120 voor antwoord op uw vragen.