Spoedkoerier nodig? ACE Courier & Transport is de oplossing!

spoedkoerier nodig

Spoedkoerier nodig?

Bel 088 1200 120

Snel, betrouwbaar en op maat

Bij ACE Courier & Transport begrijpen we dat bepaalde zendingen met de hoogste prioriteit moeten worden geleverd. Wij staan voor u klaar om aan uw specifieke transport behoeften te voldoen, denk daarbij aan zware pakketten, kostbare goederen, cruciale documenten of medisch apparatuur. Met meer dan 30 ervaring in in de transportbranche hebben we ons als team gespecialiseerd in spoedleveringen die snel, betrouwbaar en op maat zijn. Wanneer u een spoedkoerier nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw spoedzending, onze verantwoordelijkheid

Een spoedzending staat bij ons hoog in het vaandel. Onze koeriers leveren uw zending persoonlijk binnen het door u te kiezen tijdsvenster. Of het nu dezelfde dag nog bezorgd moet worden of op een ander tijdstip de volgende dag, u kunt vertrouwen op onze toewijding om uw goederen in goede staat en op de plaats van bestemming af te leveren.

24/7 Beschikbaar

Onze inzet voor een soepel en snel transport gaat verder dan de kantooruren. Wij begrijpen namelijk dat spoedleveringen zich niet aan de kantoortijden houden, en daarom zijn wij er wanneer u ons nodig heeft. ACE Courier & Transport is 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Ongeacht het ‘s ochtends vroeg is of midden in de nacht, u kunt rekenen op onze betrouwbare diensten.

Medische en essentiële producten

In sectoren zoals de gezondheidszorg en productie van essentiële onderdelen speelt tijd een belangrijke rol. Naast dat we een spoedkoerier is, zijn we ook een medische koerier. We kunnen de medische goederen verzenden en de medische goederen ophalen. We zijn er trots op en betrouwbare partner te zijn voor organisaties die afhankelijk zijn tijdige leveringen om levens te redden en processen draaiende te houden.

Geen zending is een probleem

Of uw zending nu klein, groot of afwijkend is, de spoedkoeriers van ACE Courier & Transport kunnen het aan. We zijn in staat om zendingen tot 10 ton veilig en op tijd af te leveren. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het vervoeren van fragile producten. Ons ervaren team zorgt ervoor dat zelfs de meest delicate producten in uitstekende staat aankomen.

We bieden verschillende vormen van spoedzendingen aan, u kunt kiezen uit:

  • Same Day Courier: uw zending wordt dezelfde dag nog geleverd door de spoedkoerier.
  • Basic Courier: uw zending wordt binnen 4 uur afgeleverd door de spoedkoerier.
  • Fast Courier: wanneer uw zending echt haast heeft is dit een goede oplossing. Uw zending is met deze optie binnen no time op het afleveradres.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat wij voor u kunnen betekenen. Geef bij het aanmelden van het sneltransport aan welke optie uw voorkeur heeft. Twijfelt u wat het beste bij uw situatie past, neem dan contact op met onze adviseurs en ontvang van ACE Courier & Transport een advies op maat.

Specialist in spoedtransport

Een transportbedrijf als ACE Courier & Transport vindt u niet zo snel. Wij beschikken over een eigen wagenpark, eigen medewerkers en eigen over- en opslagfaciliteiten, waardoor wij zekerheid van levering kunnen geven. Bovendien rijden onze betrokken chauffeurs in verzorgde auto’s die optimaal zijn uitgerust om uw spoedtransport vlekkeloos uit te kunnen voeren. Heeft u een spoedkoerier nodig? ACE staat voor u klaar. Neem contact op via 088 1200 120 en onze specialisten helpen u graag verder.