Transport van grote artikelen

transport grote artikelen

Transport van grote artikelen

Offerte aanvragen

Maak kennis met ACE Courier & Transport

ACE Courier & Transport brengt uw goederen al meer dan 30 jaar zo spoedig mogelijk van A naar B. Kiest u voor ACE Courier & Transport dan kiest u voor een betrouwbare koerier voor uw transport van grote artikelen waarbij kwaliteit altijd op de eerste plaats komt. Wij bezorgen 7 dagen per week en 24 uur per dag, altijd op tijd. Vertrouw op ACE Courier & Transport voor al uw transportbehoeften en ervaar de zekerheid van een partner die zich inzet voor het leveren van uitstekende service, elke keer opnieuw.

Onze specialiteiten

Bent u op zoek naar een koerier voor een zending van grote artikelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Omdat wij beschikken over ons eigen wagenpark is er altijd een wagen beschikbaar die groot genoeg is om uw zending in te transporteren. Onze eigen chauffeurs zijn gespecialiseerd in het inladen, transporteren en het lossen van grote artikelen en doen dit dan ook altijd voorzichtig – zo komt uw waardevolle, breekbare of kwetsbare inhoud onbeschadigd aan op de plaats van bestemming!

Naast het transport van grote artikelen, zijn we gespecialiseerd in koeltransport, medisch transport en spoedzendingen. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Uw betrouwbare partner

Vanuit onze vestiging in Woerden – gevestigd in het midden van het land – kunnen wij uw zending spoedig leveren in binnen- en buitenland. Houdt u graag bij waar uw zending zich bevindt? Dan kunt u via ons ordervolgsysteem Mendrix gemakkelijk uw zending volgen. Bij ACE Courier & Transport streven we ernaar om niet alleen snelheid en betrouwbaarheid te bieden, maar ook transparantie in het logistieke proces. Wilt u meer informatie over het verzenden van grote artikelen? Neem dan contact met ons op via 030-2081122 of vraag online gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan.