Transport van grote artikelen

Koerier gezocht?

Offerte aanvragen

Transport van grote artikelen

ACE Courier & Transport brengt uw goederen al meer dan 30 jaar zo spoedig mogelijk van A naar B. Kiest u voor ACE Courier & Transport dan kiest u voor een betrouwbare koerier voor uw zendingen waarbij kwaliteit altijd op de eerste plaats komt. Wij bezorgen 7 dagen per week en 24 uur per dag, altijd op tijd.

Bent u op zoek naar een koerier voor een zending van grote artikelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Omdat wij beschikken over ons eigen wagenpark is er altijd een wagen beschikbaar die groot genoeg is om uw zending in te transporteren. Onze eigen chauffeurs zijn gespecialiseerd in het inladen, transporteren en het lossen van grote artikelen en doen dit dan ook altijd voorzichtig – zo komt uw waardevolle, breekbare of kwetsbare inhoud onbeschadigd aan op de plaats van bestemming!

Vanuit onze vestiging in IJsselstein – gevestigd in het midden van het land – kunnen wij uw zending spoedig leveren in binnen- en buitenland. Houdt u graag bij waar uw zending zich bevindt? Dan kunt u via ons ordervolgsysteem Mendrix gemakkelijk uw zending volgen. Wilt u meer informatie over het verzenden van grote artikelen? Neem dan contact met ons op via 030-2081122 of vraag online gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *