Koerier
gezocht?

Offerte aanvragen
ACE Koeriers

Op dit moment is
Emma onderweg
Naar Geldermalsen

Budgetkoerier

Uw zending snel opgehaald en afgeleverd

Na jarenlange ervaring in de zakelijke markt bieden wij onze expertise nu ook in de particuliere markt. Deze koeriersdiensten zijn bijzonder handig wanneer u bijvoorbeeld uw Marktplaats-aankoop getransporteerd wilt hebben. Onze Budgetkoerier is dé ideale veilingsite koerier voor uw waardevolle aankopen.

U hebt een aankoop gedaan op een veilingsite en u wilt deze goederen zo snel mogelijk in huis hebben? Dan is de Budgetkoerier een uitstekende oplossing. Deze koeriersdienst zorgt voor een veilig transport van uw veilingsite aankoop naar uw adres.

De Budgetkoerier kan ook ingezet worden als u bijvoorbeeld iets belangrijks vergeten bent op uw vakantieadres. U wilt dan niet een aantal uren heen en weer rijden, maar onbezorgd genieten van uw vakantie. Dat kan door de Budgetkoerier te gebruiken om de vergeten spullen te vervoeren naar uw vakantieadres.

Onze Budgetkoerier direct bestellen of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op via 088 1200 120, maak gebruik van ons offerteformulier of bestel de budgetkoerier direct.