E-commerce logistiek

Offerte aanvragen

E-commerce logistiek door ACE Courier & Transport

E-commerce logistiek uitbesteden is een strategische zet voor uw online winkel. Het brengt verschillende voordelen met zich mee die de groei en efficiëntie van uw onderneming stimuleren. Het uitbesteden van de logistiek stelt u in staat om uw volledige aandacht te richten op de kernactiviteiten van de webshop. Terwijl ACE koeriers de logistieke complexiteit afhandelen, houdt u meer tijd over voor uw webshop. U kunt zich meer richten op de groei en het succes van uw online winkel.

Bel 088 1200 120
Transport voor e-commerce

Verzorging van volledig logistiek traject

Bij ACE koeriers gaan wij verder dan de gebruikelijke bezorgservice. Wij staan klaar om u te ondersteunen waar nodig. Of het nu gaat om grote verzendingen of specifieke verzendingen die buiten het bereik van standaard koeriers vallen. Als uw verzending geschikt is voor reguliere pakketdiensten, helpen wij u graag verder. Geen uitdaging is ons te groot. Wij kunnen de verzendingen ophalen of u kunt het rechtstreeks laten aanleveren.

Onze IT-afdeling koppelt uw webshop in ons Transport Management Systeem (TMS). Dit houdt in dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de technische aspecten die bij de e-commerce logistiek komen kijken. Alles wordt zorgvuldig geregeld, zodat u kostbare tijd kunt besparen. Wij verzorgen ook de communicatie met uw klanten. Of het nu gaat om telefonisch contact, e-mails, wij zorgen ervoor dat uw klanten goed geïnformeerd en tevreden zijn over de status van hun verzending.

Wilt u meer informatie hebben over de opties die wij bieden voor uw webshop? Neem dan contact op met onze sales afdeling op sales@acekoeriers.nl of op nummer 088 1200 120.

Samen maken wij uw webshop tot een succes!

Uitbesteding logistiek voor winkels

Naast het uitbesteden van e-commerce logistiek, bieden wij ook bezorgservice voor fysieke winkels. Wij bieden ondersteuning aan de klant wanneer er bijvoorbeeld grote of zware artikelen verstuurd moeten worden. Wanneer een klant bij uw winkel een  bank koopt, maar niet de mogelijkheid heeft om het zelf te vervoeren, dan staan wij gereed door het af te leveren op de gewenste locatie. Wanneer u ervoor kiest om de logistiek uit te besteden, hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het logistieke traject. Wij rijden met uw klant mee en zorgen ook voor de afrekening aan de deur.

Meteen een offerte aanvragen

Tevreden klanten

ikea
medische spoed transport
spoed koerierdienst
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport

Tevreden klanten

ikea
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport
spoed koerierdienst
medische spoed transport

Waarom ACE

  • 30 jaar ervaring in sneltransport
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Specialist in breekbare zendingen
  • Wij bezorgen altijd op tijd
  • Nationaal en internationaal
Contact opnemen

Vragen over fulfilment?