Fulfilment voor webshops

Offerte aanvragen

Webshop fulfilment

Bij uw eigen webshop beheren komt heel veel kijken. U bent niet alleen bezig met het promoten van het product of de communicatie, maar ook met het inpakken en verzenden van producten. Het ligt er aan welk product u verkoopt, maar als u waardevolle en/of breekbare producten verkoopt, kan kan het zijn dat u veel tijd kwijt bent aan het verzenden van uw producten. Veel webshop eigenaren willen graag dat zij zich niet druk hoeven te maken om de logistiek, en  willen zich volledig op de webshop kunnen focussen. Wij bieden u webshop fulfilment aan, waardoor u meer tijd overhoud voor uw webshop.

Bel 088 1200 120
fulfilment webshop

Verzorging van volledig logistiek traject

Wij bieden een volledige bezorgservice aan. Wij helpen met de verzendingen van grote verzendingen of speciale verzendingen die niet door een reguliere pakketdienst verzonden worden. Verzendingen die verstuurd kunnen worden door een reguliere pakketdienst worden verzonden door de pakketdienst van uw keuze. Door onze IT-afdeling koppelen wij de webshop aan ons TMS, u hoeft er daarna niet meer naar om te kijken. Alles wordt geregeld, zo dat u tijd overhoud. Ook verzorgen wij voor u de communicatie met de klant. Dat kan telefonisch als per email of beide. U kunt uw verzendingen bij ons aanleveren of wij komen ze bij u ophalen.

Wilt u meer informatie hebben over de opties die wij bieden voor uw webshop? Neem dan contact op met onze sales afdeling op sales@acekoeriers.nl of op nummer 088 1200 120.

Samen maken wij uw webshop tot een succes!

Uitbesteding logistiek voor winkels

Wij bieden nu ook onze complete bezorgservice aan voor fysieke winkels. Dit is heel fijn voor klanten die te grote leveringen krijgen. Wanneer een klant een grote bank of keuken apparatuur bestelt, maar het zelf niet kan vervoeren dan zorgen wij ervoor dat het aankomt bij uw gewenste adres. Op deze manier is de klant altijd goed geholpen en hoef u zich geen zorgen te maken over het logistieke traject. Wij rijden met uw klant mee en zorgen ook voor de afrekening aan de deur.

Meteen een offerte aanvragen

Tevreden klanten

ikea
medische spoed transport
spoed koerierdienst
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport

Tevreden klanten

ikea
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport
spoed koerierdienst
medische spoed transport

Waarom ACE

  • 30 jaar ervaring in sneltransport
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Specialist in breekbare zendingen
  • Wij bezorgen altijd op tijd
  • Nationaal en internationaal
Contact opnemen

Vragen over fulfilment?