Groot pakket versturen

Offerte aanvragen

Grote, zware en lange pakketten 

Uw zending met afwijkende maten van A tot Z verzorgd.

Vraag offerte aan

Logistiek voor
webshops 

Fulfilment en warehousing in vertrouwde handen.

Webshop logistiek

Distributie in Nederland & België

Eigen distributienetwerk in heel Nederland en België

Meer informatie

Koerier voor grote pakketten

Reguliere vervoerders verzenden niet altijd een groot pakket. Wilt u een pakket verzenden die mogelijk te groot en te zwaar is voor een reguliere pakketdienst, dan kun u bij ACE Koeriers terecht. Wij beschikken over ervaren en betrouwbare koeriers die ervoor zorgen dat uw pakket snel en veilig wordt verzonden. En dat tegen een voordelig tarief. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij garanderen dat uw bestelling onbeschadigd en op tijd wordt afgeleverd. Bent u op zoek naar een betrouwbaar transportbedrijf, zoek dan niet verder. ACE Courier & Transport is dé specialist in het vervoeren van uw grote en afwijkende pakketten.

Direct een offerte
groot pakket verzenden ace koeriers

Groot pakket versturen met ACE

Wij zijn 24/7 bereikbaar en daardoor kunt u ons ook inzetten buiten kantoortijden. Wij beschikken bovendien over gediplomeerde en ervaren medewerkers en werken met een eigen wagenpark. Doordat wij beschikken over op- en overslag faciliteiten kunnen we pakketten die zonder spoed worden verzonden makkelijk zelf opslaan totdat deze worden verzonden. Ons realtime GPS-tracking systeem en Transport Management System Mendrix kun u zelf bekijken waar uw pakket precies is. Wij zorgen altijd voor een onbeschadigde levering die op tijd op de plaats van bestemming aankomt., zowel nationaal als internationaal. Zoekt u een betrouwbare partner om uw grote pakketten te verzenden, dan bent u bij ACE aan het juiste adres.

Geavanceerd Track & Trace systeem

Middels ons geavanceerde Track & Trace systeem, bestemd voor zowel u als voor het afleveradres van uw goederen, is de zending realtime te volgen. Door in te loggen via onze online portal, krijgt u een gedetailleerd inzicht in de verwachte levertijd van uw zending, maar kunt u ook via een kaart inzien waar de chauffeur zich bevindt. Bovendien is het voor ons planteam mogelijk om continue de status van uw zending in te zien. Daardoor kan er, in samenspraak met de chauffeur, altijd direct worden ingegrepen bij eventuele calamiteiten.

Het belang van realtime tracking bij spoedleveringen

Zending opgehaald

Wanneer u een pakket wilt verzenden komen wij het op de door u aangegeven locatie ophalen. Hierna ontvangt u van ons een track en trace

Sorteren

Bij zendingen zonder spoed gaat het pakket eerst naar ons warenhuis voor tijdelijke opslag tot het geleverd wordt.

Snel geleverd

Op de dag van bezorging ontvangt u een melding over het tijdvak van de levering. Dit kan ook een afgesproken tijd zijn.

Meteen een offerte aanvragen

Tevreden klanten

Waarom ACE

  • 30 jaar ervaring in transport
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Specialist in grote, zware en lange pakketten
  • Eigen distributienetwerk in Nederland & België
  • Geavanceerde realtime Track & Trace
  • Retourservice
  • Wij bezorgen altijd op tijd
  • Nationaal en internationaal
Offerte aanvragen

Heeft u een logistieke vraag?

Naam*