Groot pakket verzenden naar het buitenland

Offerte aanvragen

Grote, zware en lange pakketten 

Uw zending met afwijkende maten van A tot Z verzorgd.

Vraag offerte aan

Logistiek voor
webshops 

Fulfilment en warehousing in vertrouwde handen.

Webshop logistiek

Distributie in Nederland & België

Eigen distributienetwerk in heel Nederland en België

Meer informatie

Groot pakket verzenden

Niet alle reguliere vervoerders zijn in staat om een groot pakket naar het buitenland te verzenden. Als u een pakket wilt versturen dat mogelijk te groot en te zwaar is voor een reguliere pakketdienst, kunt u vertrouwen op ACE Koeriers. Onze deskundige en betrouwbare koeriers zorgen ervoor dat uw pakket snel en veilig wordt verzonden, en dat ook nog eens tegen een voordelig tarief. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij u verzekeren dat uw bestelling onbeschadigd en op tijd wordt afgeleverd. Bent u op zoek naar een betrouwbaar transportbedrijf voor het vervoer van grote en afwijkende pakketten? Zoek dan niet verder dan ACE Courier & Transport, dé specialist op dit gebied.

Direct een offerte
groot pakket verzenden spoed buitenland

ACE: koerier voor grote pakketten

Bij ACE zijn wij 24/7 beschikbaar, zodat u ook buiten kantooruren een beroep op ons kunt doen. Onze medewerkers zijn gekwalificeerd en ervaren, en wij beschikken over ons eigen wagenpark. Bovendien hebben wij opslagfaciliteiten waar pakketten die niet met spoed verzonden hoeven te worden, eenvoudig kunnen worden opgeslagen totdat ze klaar zijn voor verzending. Met behulp van ons realtime GPS-tracking systeem en het Transport Management System Mendrix kunt u precies volgen waar uw pakket zich bevindt. Wij zorgen er altijd voor dat uw levering onbeschadigd en op tijd op de gewenste bestemming aankomt, zowel nationaal als internationaal. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het verzenden van een groot pakket naar het buitenland, dan bent u bij ACE aan het juiste adres.

Geavanceerd Track & Trace systeem

Met behulp van ons geavanceerde Track & Trace systeem, kunt u uw zending in realtime volgen. Door in te loggen op onze online portal krijgt u een gedetailleerd overzicht van de verwachte levertijd van uw zending en kunt u ook de locatie van de chauffeur op een kaart bekijken. Bovendien kan ons planteam de status van uw zending voortdurend inzien, waardoor er indien nodig direct actie kan worden ondernomen in samenwerking met de chauffeur bij eventuele calamiteiten.

Het belang van realtime tracking bij spoedleveringen

Zending opgehaald

Wanneer u een pakket wilt verzenden komen wij het op de door u aangegeven locatie ophalen. Hierna ontvangt u van ons een track en trace

Sorteren

Bij zendingen zonder spoed gaat het pakket eerst naar ons Warehouse voor tijdelijke opslag tot het geleverd wordt.

Snel geleverd

Op de dag van bezorging ontvangt u een melding over het tijdvak van de levering. Dit kan ook een afgesproken tijd zijn.

Meteen een offerte aanvragen

Tevreden klanten

Waarom ACE

  • 30 jaar ervaring in transport
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Specialist in grote, zware en lange pakketten
  • Eigen distributienetwerk in Nederland & België
  • Geavanceerde realtime Track & Trace
  • Retourservice
  • Wij bezorgen altijd op tijd
  • Nationaal en internationaal
Offerte aanvragen

Heeft u een logistieke vraag?

Naam*