Koerier
gezocht?

Offerte aanvragen
ACE Koeriers

Op dit moment is
Emma onderweg
Naar Geldermalsen

Waarom ACE

5 redenen waarom u voor ACE moet kiezen

30 jaar ervaring in sneltransport

ACE Courier & Transport heeft inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring in de koeriersbranche. Kiest u voor ACE Courier & Transport dan kiest u voor een betrouwbare koerier voor uw zendingen; een partner die u inschakelt als kwaliteit een must is.

7 dagen per week, 24 uur per dag

Onze centrale planning is gevestigd in IJsselstein: deze is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar zodat u ons ook kunt u inzetten buiten kantoortijden. Onze chauffeurs en partners worden vanaf hier aangestuurd zodat uw zending op de afgesproken tijd en tegen het voordeligste tarief op de plaats van bestemming afgeleverd wordt. Dankzij ons ordervolgsysteem Mendrix kunt u desgewenst uw zendingen zelf ingeven en volgen.

Specialist in breekbare zendingen

U moet er wel op kunnen vertrouwen dat uw zending onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomt, omdat het bijvoorbeeld om een waardevolle, breekbare of kwetsbare inhoud gaat. In dat geval is ACE Courier & Transport de juiste keuze. Uw zending gaat niet over lopende banden, dus de kans dat het beschadigt of zoek raakt is vrijwel nihil.

Wij bezorgen altijd op tijd

Een koeriersbedrijf als ACE Courier & Transport vindt u tegenwoordig niet zo snel. Wij beschikken namelijk over een eigen wagenpark, eigen medewerkers en eigen op- en overslagfaciliteiten waardoor wij zekerheid van levering kunnen geven. Bovendien hebben wij vriendelijke en betrokken chauffeurs die in verzorgde auto’s rijden die optimaal zijn uitgerust om uw transport vlekkeloos uit te kunnen voeren.

Nationaal en internationaal

Vanuit onze twee vestigingen in IJsselstein en Waalre kunnen wij heel Nederland bedienen en hebben wij aansluiting op ons Europees netwerk.