Direct uw offerte aanvragen
 

Waarom ACE Courier & Transport

5 redenen waarom u voor ACE moet kiezen

30 jaar ervaring in sneltransport
ACE Courier & Transport heeft inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring in de koeriersbranche. Kiest u voor ACE Courier & Transport dan kiest u voor een betrouwbare koerier voor uw zendingen; een partner die u inschakelt als kwaliteit een must is.

7 dagen per week, 24 uur per dag
Onze centrale planning is gevestigd in IJsselstein: deze is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar zodat u ons ook kunt inzetten buiten kantoortijden. Onze chauffeurs en partners worden vanaf hier aangestuurd zodat uw zending op de afgesproken tijd en tegen het voordeligste tarief op de plaats van bestemming afgeleverd wordt. Dankzij ons ordervolgsysteem Mendrix kunt u desgewenst uw zendingen zelf ingeven en volgen.

Specialist in breekbare zendingen
U moet er wel op kunnen vertrouwen dat uw zending onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomt, omdat het bijvoorbeeld om een waardevolle, breekbare of kwetsbare inhoud gaat. In dat geval is ACE Courier & Transport de juiste keuze. Uw zending gaat niet over lopende banden, dus de kans dat het beschadigt of zoek raakt is vrijwel nihil.

Wij bezorgen altijd op tijd
Een koeriersbedrijf als ACE Courier & Transport vindt u tegenwoordig niet zo snel. Wij beschikken namelijk over een eigen wagenpark, eigen medewerkers en eigen op- en overslagfaciliteiten waardoor wij zekerheid van levering kunnen geven. Bovendien hebben wij vriendelijke en betrokken chauffeurs die in verzorgde auto’s rijden die optimaal zijn uitgerust om uw transport vlekkeloos uit te kunnen voeren.

Nationaal en internationaal
Vanuit onze twee vestigingen in IJsselstein en Waalre kunnen wij heel Nederland bedienen en hebben wij aansluiting op ons Europees netwerk.

 

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag!

ACE Courier & Transport BV
Edisonweg 17A, 3404 LB IJsselstein

T 088 1200 120
Martin Spijkers (Sales)

Tevreden klanten

Word ook een van onze tevreden klanten!

Laatste nieuws

Aanbod extra diensten ivm coronavirus
Aanbod extra diensten ivm coronavirus
Lees meer

Referenties ACE Koeriers