Veilig transport van medische producten

Veilig transport van medische producten

Veilig transport van medische producten

Offerte aanvragen

Medisch koerier gezocht?

 

Het vervoeren van medische producten als instrumenten, hulpmiddelen en monsters vereist een specialistische aanpak. Zorgvuldig medisch transport kan van levensbelang zijn. Voor ACE Koeriers is het ophalen en afleveren van medische instrumenten één van haar specialismen.

Dit kan bijvoorbeeld naar een ziekenhuis of een verpleegtehuis zijn, of van een apotheek naar een patiënt thuis, maar ook van een huisarts naar een lab. Het kan bijvoorbeeld gaan om het omruilen van een defecte medische pomp, maar ook om het vervoeren van besmette medische apparatuur of monsters voor een ziekenhuis.

In veel gevallen moet het vervoer niet alleen snel gebeuren, maar ook met precisie. Het materiaal moet op tijd en in de juiste conditie op de plaats van bestemming afgeleverd worden. Zendingen moet ook buiten kantoortijden kunnen worden geleverd. De centrale planning van ACE Koeriers is 24 uur per dag en 7 dagen per week bemand zodat direct een koerier kan worden ingezet. De planning is bereikbaar op 088 1200 120.

Specialistisch medisch transport
ACE Koeriers biedt betrouwbaar medisch transport. Wij werken dan ook alleen met vaste en integere koeriers die elke zending met zorg behandelen. De chauffeurs hebben bovendien een speciale training gevolgd om op de juiste manier met patiënten en/of nabestaanden om te kunnen gaan. Ook alle voertuigen zijn op de juiste manier ingericht. “Al onze wagens zijn uitgevoerd voor een veilig vervoer van medische producten”, vertelt Martin Spijkers van ACE Koeriers. “Alle benodigde beschermingsmiddelen zijn aan boord om gebruikte en mogelijk besmette apparaten op te halen en veilig te vervoeren. Wij werken volgens de meest recente hygiënische voorwaarden. ACE Koeriers beschikt zelfs over medische koelboxen die tot 24 uur op een juiste en constante temperatuur kunnen blijven.”

Heeft u interesse in onze medische transportdiensten of wilt u meer weten over bijvoorbeeld de tarieven? Stel hier uw vraag of bel naar 088 1200 120.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *