Logistiek webshop 

Offerte aanvragen

Webshop fulfilment

Bij een eigen webshop beheren komt er heel veel kijken, u bent niet alleen bezig met het promoten van het product of de communicatie, maar het inpakken en verzenden van producten. Het zijn dat u veel tijd kwijt bent aan het verzenden van uw producten. Veel webshops willen graag dat het uit handen gegeven wordt en dat ze volledig op hun onderneming kunnen focussen. Wij bieden webshop fulfilment aan waardoor u meer tijd overhoud voor de belangrijke zaken.

Bel 088 1200 120
logistiek webshop

Verzorging van volledig logistiek traject

Wij hebben een duidelijk concept over onze bezorgservice. Wij helpen met de verzending van grote pakketten die niet door een reguliere pakketdienst verzonden worden. Kleine verzendingen worden verstuurd door het pakketdienst van uw keuzen. Door onze IT-afdeling koppelen wij de webshop aan ons TMS, u hoeft er daarna niet meer naar om te kijken. Alles wordt geregeld, zo dat u tijd overhoud. Ook verzorgen wij voor u de communicatie met de klant. Dat kan telefonisch als per email of beide. U kunt uw verzendingen bij ons aanleveren of wij komen ze bij u ophalen.

Wilt u meer informatie hebben over de opties die wij bieden voor uw webshop? Neem dan contact op met onze sales afdeling op sales@acekoeriers.nl of op nummer 088 1200 120.

Samen maken wij uw webshop tot een succes!

Uitbesteding logistiek voor winkels

Wij bieden nu ook onze complete bezorgservice aan voor fysieke winkels. Dit is fijn voor klanten die te grote leveringen krijgen. Wanneer een klant een grote bank of keuken apparatuur bestelt, maar het zelf niet kan vervoeren dan zorgen wij ervoor dat het aankomt bij uw gewenste adres. Op deze manier wordt de klant altijd goed geholpen en hoeft u zich geen zorgen te maken over het logistieke traject. Wij rijden met uw klant mee en zorgen ook voor het afrekenen aan de deur.

Meteen een offerte aanvragen

Tevreden klanten

ikea
medische spoed transport
spoed koerierdienst
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport

Tevreden klanten

ikea
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport
spoed koerierdienst
medische spoed transport

Waarom ACE

  • 30 jaar ervaring in sneltransport
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Specialist in breekbare zendingen
  • Wij bezorgen altijd op tijd
  • Nationaal en internationaal
Contact opnemen

Neem contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*