Webshop logistiek

Offerte aanvragen

Logistiek voor uw webshop

Heeft u een eigen webshop, dan bent u met van alles bezig. Niet alleen met marketing en communicatie, maar ook met het daadwerkelijk inpakken en verzenden. Zeker wanneer u waardevolle en/of grote producten verkoopt, is het logistieke traject niet 1,2,3 geregeld. Veel webshopeigenaren zouden dan ook graag het gehele traject uitbesteden, zodat zij zich zelf kunnen richten op de groei van hun webwinkel. ACE Courier & Transport is dé logistieke partner voor fulfilment.

Bel 088 1200 120
Webshop logistiek door ACE Koeriers

Verzorging van volledig logistiek traject

Onze bezorgservice voor webshop heeft een duidelijk concept. Heeft u zendingen die te groot zijn voor een reguliere pakketdienst, dan leveren we deze zelf uit. Bij kleine zendingen kunnen we desgewenst verzenden met de pakketdienst van uw keuze. In samenwerking met onze IT afdeling kunnen wij uw webwinkel koppelen aan ons TMS. Hier heeft u verder zelf geen omkijken meer naar. Onze helpdesk verzorgt voor u de communicatie met uw klant. Dit kan zowel per mail als telefonisch zijn. Verder kunt u kiezen of u uw zendingen door ons laat ophalen of rechtstreeks bij ons laat aanleveren.

Wilt u meer informatie hebben over de opties die wij bieden voor uw webshop? Neem dan contact op met onze sales afdeling op sales@acekoeriers.nl of op nummer 088 1200 120.

Samen maken wij uw webshop tot een succes!

Uitbesteding logistiek voor winkels

Ook fysieke winkels bieden wij onze complete bezorgservice. Dit is ideaal voor het transport van producten die uw klanten bijvoorbeeld zelf niet kunnen vervoeren. Zo regelen wij onder meer het transport voor o.a. meubels, apparatuur of andere producten naar ieder gewenst adres. Op deze manier is uw klant altijd goed geholpen en heeft u geen zorgen over het logistieke traject. Wij rijden met uw klant mee en verzorgen de afrekening aan de deur.

Meteen een offerte aanvragen

Tevreden klanten

ikea
medische spoed transport
spoed koerierdienst
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport

Tevreden klanten

ikea
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport
spoed koerierdienst
medische spoed transport

Waarom ACE

  • 30 jaar ervaring in sneltransport
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Specialist in breekbare zendingen
  • Wij bezorgen altijd op tijd
  • Nationaal en internationaal
Contact opnemen

Neem contact op.

Naam*